Všeobecná diskusia
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Tak brzdy vymenene, nakoniec za 270e aj s pracou, nechal som tam 300, lebo mi to dali takmer za nakupnu cenu + praca. Spokojnost, brzdi to krasne, uz len geometriu.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
hovoriac o geometrii, zistil som ze ju mam troska mimo ze to neni volantom...
ked ho pustim, taha to dolava dost, nehovoriac o tom ze aj ked som posuval trocha ten voalnt tak nepomohlo, a robilo to aj na zimnych..
co dnes stoji geometria?
ked ho pustim, taha to dolava dost, nehovoriac o tom ze aj ked som posuval trocha ten voalnt tak nepomohlo, a robilo to aj na zimnych..
co dnes stoji geometria?
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
u nás 30e sa mi zdá
- landrower
- Pokročilý používateľ
to je fajn, som myslel ze viac
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Snake:
Joj čo by som dal za to, mať vlastné auto, resp. nejaké, v ktorom by som sa mohol babrať a upravovať si tam veci podľa seba... Hádam, keď budem zarábať a budem samostatný, sa mi to podarí...
Joj čo by som dal za to, mať vlastné auto, resp. nejaké, v ktorom by som sa mohol babrať a upravovať si tam veci podľa seba... Hádam, keď budem zarábať a budem samostatný, sa mi to podarí...
Borbet XL?Snake napísal:Vyfešákovaný
ked ti taha volant do stran, tak to mozu byt aj capy riadenia (poznas podla vole vo volante), geometria, pneu, pripadne pokrutena kasnalandrower napísal:hovoriac o geometrii, zistil som ze ju mam troska mimo ze to neni volantom...
co dnes stoji geometria?
Geometria je cenovo okolo 25 €, ak mas znizovane auto, pripadne chces robit ine nez seriove nastavenia, tak si priplatis. Mna to stalo 35 €.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
len pocitaj s tym , ze to pojde niekedy riadne do penaziKrutibrko napísal:Snake:
vcera skoro plna nadrz maxxmotion 95 a dalsich 65e v tahu.
co sa tyka vylepseni na lancera..
120e green filter + cistiaca sada (este nemam nahodene)
40e folia na predny naraznik (opticke zvacsenie prednej masky)
planuje sa:
20e za karbonovy sprej foliatec na brzdy
cca 650e za predny spojler + bocne prahy
ak by boli niekedy extra prachy navyse:
cca 400e na zadny velky spojler + cca 50-100e za robotu aby sa normalne spravili resp zakryli diery po strednom spojleri a mohol sa tam dat velky spojler. Dufam, ze by som nejako strelil zasdny stredny spojler aspon za 150e
zadny difuzor - cca 300e
vyfuk cca 500e
dokopy vylepsenia za:2000e
uff to budem musiet dost setrit teda a prehovarat polovicku
pekne plany a uz takto skoro od kupy, drzim palec
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
no plan je pekny to fakt uz len nasetrit nato
este som nasiel 2 veci ktore by sa na lancera hodili
difuzor ten som spominal->
http://www.roadracemotorsports.com/stor ... cts_id=372
a este->
http://roadracemotorsports.com/store/in ... igq6j6f5b1
pri skromnejsich upravach:
cca 250 predny spojler
cca 500 difuzor + rozsirenie predneho naraznika (link vyssie)
dokopy za cca 930e + robota + shipping z USA za tie 2 veci
este som nasiel 2 veci ktore by sa na lancera hodili
difuzor ten som spominal->
http://www.roadracemotorsports.com/stor ... cts_id=372
a este->
http://roadracemotorsports.com/store/in ... igq6j6f5b1
pri skromnejsich upravach:
cca 250 predny spojler
cca 500 difuzor + rozsirenie predneho naraznika (link vyssie)
dokopy za cca 930e + robota + shipping z USA za tie 2 veci
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Vedeli by ste mi poradit s vyberom auta? Budem chodievat kazdy den /cez tyzden/ 9km do školy a 9 nas5. Ide mi o čo najlacnejšie vozenie, ideálne aj nie drahý servis. Momentálne mam 1.2HTP, bolo by TDI, alebo SDI lepším riešením na takúto vzdialenosť?
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
HTP spotrebou neohuri, SDI bude z hladiska udrzby aj poruchovosti na tom lepsie, pripadne ist do nejakeho ineho nekoncernoveho vozenia, ale to ti viem len zo skusenosti odporucit iba hondu, kedze do ineho nevidim. Konkretne moj civic 1.4 ma relativne lacne diely, kedze 1.4 motory chodia za par korun, ich poruchovost je minimalna, opravy a udrzba tychto motorov su tiez v pohode, diely naprav su ok, poloosi na tychto autach odchadzaju minimalne. Elektroniky je tam pomenej, takze sa tam nema toho moc co pokazit, a to co je v elektrike je dobre dimenzovane a nema nejake zasadne choroby. Skor si treba dat pozor na hrdzu, do 98 nemali zinkovanu kasnu, ale napr. moja 96tka je na tom super, prve priznaky hrdze na zadnych lemoch som zlikvidoval este v zaciatkoch a odvtedy mam pokoj, ak teda neratam to, ze do mna aspon 2-3x do roka niekto tukne na parkovisku, pripadne ma strajchne.
Inak ked uz sme pri tom, vcera som si nasiel dalsi skrabanec na boku, zrovna na tom mieste, ktore sa uz 2x lakovalo. Snad do tretice vsetko dobre, v pondelok s tym idem k lakosovi. Plasty neriesim, ale plechy davam robit cim skor, nech nechytia hrdzu.
Inak ked uz sme pri tom, vcera som si nasiel dalsi skrabanec na boku, zrovna na tom mieste, ktore sa uz 2x lakovalo. Snad do tretice vsetko dobre, v pondelok s tym idem k lakosovi. Plasty neriesim, ale plechy davam robit cim skor, nech nechytia hrdzu.
- landrower
- Pokročilý používateľ
pneu by to nemalo byt, robia to zimne aj letne. kasna by nemala byt skrutena, nikdy nebolo burane (kedze je od otca tak si mozem byt na 100% isty ).. cize pozret capy a dat geometriu asi ze?Papek napísal:ked ti taha volant do stran, tak to mozu byt aj capy riadenia (poznas podla vole vo volante), geometria, pneu, pripadne pokrutena kasna
Geometria je cenovo okolo 25 €, ak mas znizovane auto, pripadne chces robit ine nez seriove nastavenia, tak si priplatis. Mna to stalo 35 €.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ford Fiesta, Fabia (idealne 1.4mpi, vyhnut sa roku 2000, problem s plynovym pedalom), vyhnut sa 206ke (otrasne vozenie), Punto 2 generacie (tusim od 2000/2001, tu pozor na elektroniku, najma servo), pripadne Opel Corsa. Vsetko idealne do mesta a lacne.yNo napísal:Vedeli by ste mi poradit s vyberom auta? Budem chodievat kazdy den /cez tyzden/ 9km do školy a 9 nas5. Ide mi o čo najlacnejšie vozenie, ideálne aj nie drahý servis. Momentálne mam 1.2HTP, bolo by TDI, alebo SDI lepším riešením na takúto vzdialenosť?
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Ma teda vyznam menit HTP za 1.4? Nebude tam spotreba +-rovnaka? Jedna sa o 8km jazdy mimo mesta a 1km v meste.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.