Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
pomahat a chranit?
to som este nepocul, ja ze motto je "o*ebavat a buzerovat"
to som este nepocul, ja ze motto je "o*ebavat a buzerovat"
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
hosi ja ich musim teraz pochvalit. chmatli ma 2 zelenaci v BB. Vosiel som do zakaz vjazdu a napojil sa na hlavnu. (skutocne som si znacku nevsimol, bol to vyjazd od mekaca). Hned palacinkar a uz som bocil. a tka zacali skumat doklady, otazka ci viem co som spravil, ja samozrejme ze nie. On ze som vosiel tam a tam a ze za 150€ to moze byt. ja nanho oci, povedal som mu ze som siel odtial prvy krat (co bola pravda) a znacku som si nevsimol. tak sme sa chvilu este dohovarali, spital sa ma ze kolko mam pri sebe. ja ze 2 € co mi ostali z mekaca z 5€. On sa pousmial a povedal ze dobre, ze nech idem a dobre nanho spominam
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Mňa už v GA ani nezastavujú minule som ich normálne z nudy šmíroval po meste , srali na mňa , na čase vymeniť autá
.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
mal si stastie... na tom mieste permanentne cihaju, ale na tych co ten zakaz spravne obidu poza OMV umyvarku, ale nezastanu na STOPke (ako si mal ist aj Ty, no kto to nepozna tam chaosi a nakoniec to svihne cez ten zakaz)HellAngel napísal:hosi ja ich musim teraz pochvalit. chmatli ma 2 zelenaci v BB. Vosiel som do zakaz vjazdu a napojil sa na hlavnu. (skutocne som si znacku nevsimol, bol to vyjazd od mekaca)....
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Ano, aj toto ide z nasich dani...
Preco by sa mali uskromnit s Fabiami alebo Octaviami, ked mozu mat nieco lepsie...
Preco by sa mali uskromnit s Fabiami alebo Octaviami, ked mozu mat nieco lepsie...
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
to nie je octavia? mali sme prvy superb, ale toto tak nevyzera
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
toto je druhy SuperB
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
ved jasne, ale vyzera ako octavia
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- STENLY
- Pokročilý používateľ
no to hej... tie škody sú už všetky na jedno kopyto... aj novy rapid
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
tomu sa hovori folksvágenefekt.... Kam zmizol Tudor? Toto mal byt podla mna rapid
VW si to v ramci koncernu posunul Audi a vznikla A7, ktora podla mna vyzera uplne ako novodoba skoda rapid az na to, ze je 5 dverova, nie 2 Ani ten tudor sa tak na staru rapidu nepodoba ako ta A7.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
- STENLY
- Pokročilý používateľ
hej, ked som na IRC pisal, že A7 sa mi podobá na rapidu, tak ma vysmiali
som rád, že nie som jediný, kto to vidí
som rád, že nie som jediný, kto to vidí
- landrower
- Pokročilý používateľ
po*ebane sk*rvene felicie, to ani auto neni boha ti co to vymyslali/skladali by som im dal na tom jazdit!!!
idem si takto zo skoly, sadam do auta, ta <> nestartuje (najprv to zakaslalo, potom uz len starter naprazdno tocil motorom)
tak teda otvorim kapotu, ze pozrem co je vo veci. mimochodom, na LANke sa mi tam vlupala nejaka macka a rozdrbala tepelnu izolaciu kabiny od motora... teda cekujem kazdy kablik, hadicku, ci sa cosi neposralo ze tam bude problem...
ale na druhej strane taky tichy hlasok v hlave mi hovori, ze keby to bolo vo veci, tak sa to hadam posere tam a nie az teraz... (prezilo to cestu spet plus dalsich 60 kilakov po meste za tento tyzden)
medzicasom som zavolal kamaratovi (qq6600) nech dojde pomoct, dosiel z diagnostikou, ta samozrejme nic nepovedala...
hovorim si, neni pocut ze by cerpadlo tlacilo benzin, tak asi tam bude pes zakopany..
tak samozrejeme sedacky zadne von, tapacir vybrat, a kukam na cerpadlo. no, opticky ziadna vada na nom neni ale samozrejme je to elektronika cize tazko povedat.. hlavne ked to podstatne je vnutri.
odpojime kabel, ze ci niesu kontakty zoxidovane, tie boli v pohode v podstate.. tak teda nasadim konektor nazad a skusim nastartovat..
a naskoci ta mrochta.. zjavne len nejak povyskocil konektor alebo co... no moze sa take nieco stat na normalnom aute???
fu ale bal som sa ze som si na seba zase raz pekne zarobil...
idem si takto zo skoly, sadam do auta, ta <> nestartuje (najprv to zakaslalo, potom uz len starter naprazdno tocil motorom)
tak teda otvorim kapotu, ze pozrem co je vo veci. mimochodom, na LANke sa mi tam vlupala nejaka macka a rozdrbala tepelnu izolaciu kabiny od motora... teda cekujem kazdy kablik, hadicku, ci sa cosi neposralo ze tam bude problem...
ale na druhej strane taky tichy hlasok v hlave mi hovori, ze keby to bolo vo veci, tak sa to hadam posere tam a nie az teraz... (prezilo to cestu spet plus dalsich 60 kilakov po meste za tento tyzden)
medzicasom som zavolal kamaratovi (qq6600) nech dojde pomoct, dosiel z diagnostikou, ta samozrejme nic nepovedala...
hovorim si, neni pocut ze by cerpadlo tlacilo benzin, tak asi tam bude pes zakopany..
tak samozrejeme sedacky zadne von, tapacir vybrat, a kukam na cerpadlo. no, opticky ziadna vada na nom neni ale samozrejme je to elektronika cize tazko povedat.. hlavne ked to podstatne je vnutri.
odpojime kabel, ze ci niesu kontakty zoxidovane, tie boli v pohode v podstate.. tak teda nasadim konektor nazad a skusim nastartovat..
a naskoci ta mrochta.. zjavne len nejak povyskocil konektor alebo co... no moze sa take nieco stat na normalnom aute???
fu ale bal som sa ze som si na seba zase raz pekne zarobil...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
No bud rad, ze mas Feldu, su to jednoduche auta. Na udrzbu i servis.
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak to je zas pravda, srobovak a kladivo cecsinou stacia