Sugyi napísal: Št 19. Sep, 2019, 07:39
@Leon podla toho kto to uklada. Ale predpokladane Telekom a veru ineho tam pravdepodobne nepusti.
@Eddward To nemas po ruke ziadneho wifinara? Niektori su celkom dobri ini horsi to je fakt. (mam program 75/7 co su nerealisticke rychlosti ale najhorsie to chodi tych 20. Teraz rano som ale nameral 72/7.5)
Ked ten mobilny LTE mas od Telekomu tak aj ten magio internet vzduchom ti pojde obdobne kedze je to na rovnakej technologii a teoreticky sa pripaja na rovnaku BTS.
Antik wifi jedine (30Mbps), ale to je 18 eur a s blbym FUP 30GB za 2 dni, to uz naozaj radsej Telekom LTE 500GB za 30 dni.
a ani nerozumiem doteraz aky je rozdiel medzi Antik Wireless (bezdrôtové pripojenie jedného počítača k internetu) a Antik Wireless Plus (pripojenie až 4 počítačov k prípojke prostredníctvom routra), ktore je za 26€... snad si naozaj nemyslia ze za router kde by som napojil 2 notebooky, 3 telefony a 1 PC by som platil take extra peniaze... navyse co to znamena ze len 4 ?
Mam od Telekomu, ja viem ze pojde obdobne, nameral som cez mobil nejak 50Mbps/25Mbps, signal plny... ale o rychlost ani nejde... cez mobil neviem zistit ako by to fungovalo pri online hrach, za horsieho pocasia a hlavne dlhodobo... mobil ani nie je LTE router sam o sebe aby to bolo relevantne porovnanie...
to ze uploadnem nejaky subor cez toto pripojenie mi proste nedava ziadny obraz o dlhodobej prevadzke ako hlavneho internetu...
vyhladovo jedina sanca do buducna je optika od Antiku, ktora sa postupne roztahuje po dedinach nedaleko, ale to moze trvat este nejaky rok