O stranu naspať máš odkaz na video, to je za prvé. Za druhé, tu maš dalšie :
https://www.youtube.com/watch?v=Y-TxiaJNyto
No a za tretie opakujem pre tých, ktorí to tu týžden sledujú, ale evidentne nečítajú

Potreboval som 2x8GB pamať a prečo brať 3200Mhz, alebo 3600Mhz, ked som mohol zobrať 4400Mhz a zaplatiť o 10-20eur viac? Tvoj argument je vtipný, proste žiadny prínos to nemá, ale ani to nepotrebuješ nejak vyvrátit, len sa tak pozrieš do vlákna o taktovaní DDR4, zhodnotíš, že to nemá význam (preto si tu) a ideš dalej
A opať opakujem, že sa tie ramky snažím celý čas rozbehnúť na hodnotách deklarovaných samotným výrobcom, ak si ty vždy spokojný s polovičným fungovaním zakúpených vecí, tak asi dobre pre teba. Možno si napokon len dalši z tých, ktorí radi tvrdia, ako je to zbytočné, ked ide o niekoho iného, zatial čo sami majú pamate pretočené cez 4000Mhz
Ja totiž nikde netvrdím, že je to najdôležitejšie, že to robí zázraky s výkonom a že nový CPU a nová grafika nespraví daleko viac úžitku. Pointa je v tom, že to na tej frekvencii má bežať a bodka. Prínos to má tiež, len sa neprejavuje v celom spektre, ale ked na nom záleži, tak sa prejaví a zase opakujem, cena bola takmer rovnaká. Vieš ono, moralizovať vie dnes každý, ale skús prispieť k téme. pretože aj keby to bolo úplne zbytočné, stále ide o tému, kde je riešenie pretaktovania pamati asi namieste

A ja mam teraz vela času, takže prečo sa s tým nepohrať.