tam sa neda vybrat nic ked chcem hrat za pesiaka..len assault>>galactic assault>>nasledne mi vyberie samo mapu a hrame nejaky *ebnuty mod kde nahaname pody ci co..ak je toto nejake zlepsenie,,co bolo predtym ?
ehm sorry ale neviem o com pises moc - uplne normalne si vies cez MP menu vybrat co chces hrat za koho to chces hrat a aky mod chces hrat. To ze si neopustil prvy tab zakladneho menu je uz trocha iny problem
Nikto z vas mi nedokaze povedat,ako si v MP zvolim mapu,pretoze sa to neda ! V hre sa da vybrat mod,mapu vyberie pocitac.
Aspon si to priznajte,ak ste tu niketo vobec chlap
A Leon ,pre teba nemam slovo
Úprimne? Keby si si nezmenil profilovku ani na teba nereagujem pretože si neuveriteľne nesamostatny človek a fakt je s tebou ťažká diskusia. O MP píšeš prvý krát v arcade to máš na videu a dá sa to. V MP neviem
Nie som doma nemám Xbox pri sebe neviem ta za ručičku previesť sorry. Nie som chlap. Som obyčajný polomuz.
Už konečne stiahlo skúsil som zatiaľ ok. Toto ma mrzí viac https://www.nexusmods.com/starwarsbattl ... id=6917061 keďže nechápem prečo EA toto blokuje, veď aj na PC sa dajú pripojiť gamepady. Aby som ja musel nejako inštalovať mód a báť sa banu.
//Edit odohrané pár hodín nieje to zle za 5€ prečo nie. Dať ale 60 alebo 30 som nahnevaný. Playerbase asi nebude najväčšia na PC keďže aj heroes mód sa stáva že "waiting for 2 players" pritom je to 4v4 hra. Asi prejdem kampaň a uvidím.
Dnes som dal prvú hru v MP, priznám sa, že sa mi to celkom páčilo, taký jemný upgrade k lepšiemu oproti jednotke. Na hodinové odreagovanie super. Hráva to niekde cez net?
CPU: i5 12600kf Cooler: NOCTUA NH-U12A Chromax Black MB: Asus TUF GAMING B760- PLUS WIFI II RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MTs CL30 Ripjaws M5 RGB White GPU: ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL O8G SSD: Samsung 990 PRO 1TB + Kingston KC3000 NVMe 2TB + Crucial MX500 2TB SSD PSU: Raijintek CRATOS 850 WHITE CASE: Lian Li DAN Cases A3-mATX White Mouse: Logitech PRO X Superlight HS: SteelSeries Arctis 7+ White Monitor: ASUS ROG Strix XG27ACS-W OS: Win 10 64bit