Ten nový malý adaptér k ovládaču je detekovaný ale to sú BT a iné zariadenia, takže tam pravdepodobne budú aj Wi-fi adaptéry.
Broslo, ako s triggermi? Majú rovnakú/dlhšiu/kratšiu dráhu ako na XOne?
Inak zase, v stredu som potom písal reminder na e-mail na posledný aj ten predposledný case a zase ignore. Toto už nebude náhoda...
xbox one s controller
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: xbox one s controller
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
pokial mas teda ten adapter pripojený, ide ti zapnut Bluetooth v nastaveniach ? ak nie tak to nieje BT.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Nie je detekované ako BT.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Nemám tam vôbec možnosť zapnutia/vypnutia BT, len "Pridať zariadenie Bluetooth alebo iné zariadenie".
On mi vtedy poslal takýto e-mail:
Práve som mu odpísal,
https://drive.google.com/open?id=1SYTpb ... pkcxiMl4WE
Tam naozaj človek s nimi nič nevyšpekuluje, ja si ani nechcem predstaviť podľa akých gajdlajn oni fungujú...podľa mňa aj tie mená sú len náhodne generované a robí to nejaká krajina tretieho sveta (v podstate ako SVK).
Ešteže mám ten nový, ktorý je fajn (klop, klop).
Ja už som fakt na konci so silami. Písal som na chate tomu Tatárovi, že potrebujem niečo ako v obchode dostane po RMAčke nejaký protokol, a on, že mi, v preklade, pošle nejaký na e-mail...loleqboleq napísal: ↑So 25. Aug, 2018, 14:14Inak zase, v stredu som potom písal reminder na e-mail na posledný aj ten predposledný case a zase ignore. Toto už nebude náhoda...
On mi vtedy poslal takýto e-mail:
konečne som sa mu "dovolal" a on ti mi v podstate len znovu poslal ten istý e-mail, ten kokos si fakt myslí, že to je protokol? E-mail, ktorý hovorí, aby som žiadal refund od obchodu?As per our conversation today, we have discussed the issues that you have had with the controller that you've purchased. I do understnad that you'd want to get the item refunded but as of the moment, due to the fact that the controller was purchased on a retailer store. It maybe best to request a refund from them as the option to do so here on my end is unavailable. I do hope you understand as a replacement is the best option we have here on my end.
Práve som mu odpísal,
https://drive.google.com/open?id=1SYTpb ... pkcxiMl4WE
Tam naozaj človek s nimi nič nevyšpekuluje, ja si ani nechcem predstaviť podľa akých gajdlajn oni fungujú...podľa mňa aj tie mená sú len náhodne generované a robí to nejaká krajina tretieho sveta (v podstate ako SVK).
Ešteže mám ten nový, ktorý je fajn (klop, klop).
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Veď mne keď riešiť týpek aktiváciu W10, pretože som viac krát po sebe robil reinštal a potom už kód "nefungoval", tak som komunikoval s nejakým Indom a ten sa pripojil cez remote na môj PC a urobil aktiváciu cez nejaký ich "tool".
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Myslím, že sa to už nezmení - nedostal som vôbec odpoveď od toho prvého Tatára.
Potom som znovu písal a posledný chat skončil tak, že bude nový ovládač a starý už neposielam späť, čo beriem ako malé bezvýznamné plus.
Som zvedavý na ten ďalší nový.
Potom som znovu písal a posledný chat skončil tak, že bude nový ovládač a starý už neposielam späť, čo beriem ako malé bezvýznamné plus.
Som zvedavý na ten ďalší nový.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Už prišiel pred pár dňami, tento je už v poriadku. Mhm, práve som si uvedomil, že mám teraz 3 XOne ovládače. Jeden asi strelím, nech si nejako vykompenzujem toho pol roka naťahovačiek.