Samsung Galaxy S10 (Lite/e/+/5G)
Re: Samsung Galaxy S10E/S10/S10+/S10 5G
Naposledy upravil/-a LeaR v Št 18. Apr, 2019, 18:06, upravené celkom 1 krát.
About Phone > Software information
//edit: TMS - Telekom, to je wave 6 (rovnako ako CZ krajiny), pri tomto CSC budes cakat na vsetko plus minus 1,5-3 tyzdne. Flashni si radsej ORX (slovensky unbranded)
//edit 2: ty mas aktivne dokonca TMZ na baseband, ty mas cesky telefon?
//edit: TMS - Telekom, to je wave 6 (rovnako ako CZ krajiny), pri tomto CSC budes cakat na vsetko plus minus 1,5-3 tyzdne. Flashni si radsej ORX (slovensky unbranded)
//edit 2: ty mas aktivne dokonca TMZ na baseband, ty mas cesky telefon?
.
Diky za info, link som odmazal.
S flashovanim nemam skusenost, ako je to potom pripadne s reklamaciou?
Kupoval som cez mobileworld.sk - SK/CZ distribucia, prislo toto.
S flashovanim nemam skusenost, ako je to potom pripadne s reklamaciou?
Kupoval som cez mobileworld.sk - SK/CZ distribucia, prislo toto.
Toto je na 100% CZ distribucia, nie so zarukou problem nebude nakolko vzdy mozes flashnut stock CSC. Teraz to mas v podstate jak keby si to kupoval od opa, tzn operator startuje rollout. CZ bude pri S10 dostat pomalsie (z rohodnutia SESK vedenia).
Flashnut to mozes cez ODIN, treba si ale spravit zalohu cez smart switch.
//edit: len taka otazka - v Samsung Health mas meranie stress levelu? Viem ze v CZ to kedysi bolo zakazne, neviem ci to povolili ale CZ meranie stresu nemala.
//edit2: ano, tamto su skupovane telefony to mas teda gule odhential nakupovat fakt.
Flashnut to mozes cez ODIN, treba si ale spravit zalohu cez smart switch.
//edit: len taka otazka - v Samsung Health mas meranie stress levelu? Viem ze v CZ to kedysi bolo zakazne, neviem ci to povolili ale CZ meranie stresu nemala.
//edit2: ano, tamto su skupovane telefony to mas teda gule odhential nakupovat fakt.
.
Kuknem na ten flash, musim nastudovat.
Hej jasne, meranie stresu tam mam.
e/ €€€ co ti poviem + naviac som si vravel sk/cz distribucia nebudem mat problem vyreklamovat priamo v samsungu.
Hej jasne, meranie stresu tam mam.
e/ €€€ co ti poviem + naviac som si vravel sk/cz distribucia nebudem mat problem vyreklamovat priamo v samsungu.
TMZ je CZ distribucia, to na slovensku nevyreklamujes. Este je mozne pozriet HOME CSC cez System Info alebo IMEI, ale na 100% to bude CZ variant. A kedze je to na IMEI tak to u nas riesit nebudu (iba servisy typu ESC mozno, ale nebudes mat ziadnu vyhodu Galaxy ownera - tj vymena mobilu, oprava do hodiny a pod.)
.
Jop je to CZ distribucia, cez Phone INFO mi to ukazuje
CSC Country: CZECH/CZ
CSC Country: CZECH/CZ
Flashni ORX aby si necakal na vsetko jak dement. So zarukou si to uz budes musiet ozeliet nejak no.
Dnes vysiel aj update na Galaxy Buds
Dnes vysiel aj update na Galaxy Buds
.
Boaca nemal som spekulovat a zobrat EU distibuciu, v konecnom dosledku so zarukou je to aj tak jedno, musim ist tak ci tak cez predajcu a aspon by som mal updaty rychlejsie. No nic, clovek sa uci..
Idem si nastudovat to flashnutie, toto je nonsens vycakavat na jeden maly posrany update, ked vsetci ostatni maju uz dalsi.
Idem si nastudovat to flashnutie, toto je nonsens vycakavat na jeden maly posrany update, ked vsetci ostatni maju uz dalsi.
Keby si mal SK distribuciu, zavolas na linku, daju ti nahradny mobil a tvoj v zaruke opravia. Takto o to dojdes takymito nakupmi no, kolko si vlastne usetril touto cestou ?
.
Kupil som ho za 710, SK distribucia bola v tom case cenovo najblizsie na mp3.sk za 860, takze asi tolko.
No, nic moc deal ked si vezmem ze z toho moze byt tazitko ak ten predajca lahne (lebo o nom som nepocul nikdy). Plus ja mam unlocked SK dist a mam ho lacnejsie nez ty.
.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Aky problem je ho poslat do CZ autorizaku ak ma doklad od kupy?
.
Problem neni, lenze to tam fon moze byt kludne aj mesiac a pol, plus naklady samozrejme. Osobne ja radsej ocenujem rychlejsie vybavenie nejakeho problemu nez setrit jedno xiaomi.
.