To je čo Facebook? To nemám...geroswen napísal: ↑Št 14. Feb, 2019, 12:00Tu sa mozes pozriet ako velmi "OUT" je CaputovaIvko napísal: ↑St 13. Feb, 2019, 19:46Ja to vidím tak že Čaputová je OUT, mne osobne to meno ani nič nehovorí, ja som o nej doteraz ani nepočulPROMETHEUS napísal: ↑St 13. Feb, 2019, 19:02 a taktiez harabin, v ankete som ho oznacil len tak z recesie ale som necakal ze to ozaj tolko ludi ho chce volit, som myslel ze to je len vtip ale ocividne nie.
https://www.facebook.com/zomriofficial/ ... =3&theater
Keby pravidelne vystupovala v televízii, jednoducho by bolo o nej počuť z médií že sa snaží niečo robiť pre celé SK tak prečo nie, ale zopakujem ja som o nej vôbec nepočul a to nemám 20 rokov, ale takmer 39, takže tie mená čo sa hýbu v politike trochu mám v hlave
Ešte sa vyjadrím k tým tajtrlíkom čo teraz robia obštrukcie v parlamente.
Ako som napísal nech ide ktokolvek do druhého kola, volím protikandidáta na Šefčoviča. Smer je banda aká nemá obdobu a nemôže sa stať aby sa dostal Fico na ústavný súd.
Ak si raz sami vybrali kandidátov tak nevidím žiaden rozdiel ked chcem niekoho zvoliť, či to je verejná volba, alebo tajná. Ale oni nikoho zvoliť nechcú, lebo súdruh Fico potrebuje isté miesto a ked sa nikoho teraz nepodarí zvoliť tak sa akože obetuje za národ a znovu sa postaví ako kandidát