@stefan222: Leon motoricky, co ja viem. Skusal som starsi motor, 1.4 co mame v Golfe. Nie je to zly motor, ale na kombi mi nepride ideal. Skoda, ze nemali na skusku 1.5-ku. Kazdopadne, Leon v nasich srdciach klesol
Rada - Kombi cca 27k
Re: Rada - Kombi cca 27k
Dohodnuta skusobka Focusu ST Line Kombi Automat. Stupen vybavy je trochu nad limit, zvazujem Titanium.
Toyota neodpisuje, lenivy som volat. Zavolali, dohodnute
@stefan222: Leon motoricky, co ja viem. Skusal som starsi motor, 1.4 co mame v Golfe. Nie je to zly motor, ale na kombi mi nepride ideal. Skoda, ze nemali na skusku 1.5-ku. Kazdopadne, Leon v nasich srdciach klesol
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Ten focus mne pride fakt zla volba ale tak uvidis no. Ta toyota ten hybrid muwim ist vyskusat co to za raketa
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
materik: ked uz budes vo forde, vyskocila tu na mna reklama na zlavnene skladove mondea, mozno aj tie by stali za pozretie (hoci ja viem, to auto ma takmer 5 m, takze sa ti mozno aj zda velke).
FVE 12.45 kWp V/Z
jj, kecal som s chlapikom, teraz kvoli autosalonu maju kdejake akcie, skoda len, ze iba na maly Focus. Som zvedavy, co ponukne na mieste.
Toyota ma tiez akciu na autosalon a ta Corolla nevyzera tak zle.
@Andre: Dik za videa, chlapik tie recenzky robi fakt dobre
Toyota ma tiez akciu na autosalon a ta Corolla nevyzera tak zle.
@Andre: Dik za videa, chlapik tie recenzky robi fakt dobre
Kukni aj na weboch rôznych predajcov skladovky, námatkovo som našiel Focus Combi ST Line a dokonca i Mondeo Titanium (ale liftback, nie kombi) cca v tvojom rozpočte.
Veľkosti sa moc neboj, moja žena nemá problém parkovať P508SW a to by som ju nenazval výnimočnou šoférkou - chce to len cvik. Je pravda že sa nezmestí všade tam kde by sa natrepala Fabia, ale oproti Focusu Combi to už veľký rozdiel nebude. Dĺžka nezvykne byť veľký problém, skôr šírka a polomer otáčania.
Veľkosti sa moc neboj, moja žena nemá problém parkovať P508SW a to by som ju nenazval výnimočnou šoférkou - chce to len cvik. Je pravda že sa nezmestí všade tam kde by sa natrepala Fabia, ale oproti Focusu Combi to už veľký rozdiel nebude. Dĺžka nezvykne byť veľký problém, skôr šírka a polomer otáčania.
Naposledy upravil/-a wingo v Pi 26. Apr, 2019, 08:07, upravené celkom 2 krát.
Spoiler: ukázať
mozno sa oplati behnut na autosalon a vytiahnut z nich extra zlavu
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
V toyote zlavy neckaj, robil tam kamos, tam to maju dost na tesno s marzou.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Akurat idem prec z BA na tyzden, cely autosalon miniem... Toyota ma pocas neho zlavu 900 Eur, ale takto splasene kupovat nechcem.
@wingo: osobne sa parkovania nebojim, cuvam aj s vozikom celkom s prehladom a manzelka na to nie je zle.
Rozhodne hodnota/cena a samotny pocit z auta. Takze skusam co to da a ak rozhodnem pre konkretny model, hladam co najlepsiu cenu.
@wingo: osobne sa parkovania nebojim, cuvam aj s vozikom celkom s prehladom a manzelka na to nie je zle.
Rozhodne hodnota/cena a samotny pocit z auta. Takze skusam co to da a ak rozhodnem pre konkretny model, hladam co najlepsiu cenu.
Vyskusany Ford Focus, 1.5 EcoBoost. Interier vyzera a aj je na dost vysokej urovni, priestoru viac ako dost (predajca 1,8m v predu, ja 1,8m vzadu a miesta habadej). Sedadlo vodica ako pre mna, prevodovka plynula, odpich na urovni. Fajn asistenty a mnozstvo malych detailov, ktore potesia. No, velmi mile prekvapenie. S dobrou vybavou a zlavou sa zmestim do limitu.
Za mna je to urcite auto na zvazenie, stale mam vsak trochu nedoveru voci 3-valcom. Mate niekto realnu skusenost
Za mna je to urcite auto na zvazenie, stale mam vsak trochu nedoveru voci 3-valcom. Mate niekto realnu skusenost
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
A zisti si este ake problemy a servis je s fordackym automatom. Ale Mozno uz fixli tie neduhy za tie roky
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
a samotnym ekošustom
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Tak ono ked je nove ako tak, ale tak kazdy si mysli ze nove bez starosti.
Pricom nove = reklamacie a hadanie so servisom ktori su ochotni opravit chyby pokus omyl ak zakaznik zaplati.
Tak ale zalezi ako si tolerantny, ci ti vadia vrzgajuce plasty alebo kym to ide je to jedno (co.mozno v ecobooste nebude dlho)
Pricom nove = reklamacie a hadanie so servisom ktori su ochotni opravit chyby pokus omyl ak zakaznik zaplati.
Tak ale zalezi ako si tolerantny, ci ti vadia vrzgajuce plasty alebo kym to ide je to jedno (co.mozno v ecobooste nebude dlho)
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Chris: ford ma nove 8st automaty hydromenicove, bud je to Aisin ako u Peugeot/Opel alebo niekde som zachytil ze GM. Toto by nemalo byt tak problemove ako tie ich dvojspojky.
FVE 12.45 kWp V/Z
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Sorry ja by som si trojvalec za tie prachy proste nekupil. Mozno do nejakej plechovky za 9K ale urcite nie do auta tejto triedy a ceny.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X