ked volakto zo 70cm vidi pixely na 43" v nativnom rozliseni teda 3840x2160 bez škálovania vo Windowse [!!!!!!!] tak by asi mal dat dole dalekohlad

ze si na tom notebooku mal 150% ?

Co m skalovanie s veľkosťou pixela?mp3turbo napísal: St 18. Jan, 2023, 12:49 "asi"
ked volakto zo 70cm vidi pixely na 43" v nativnom rozliseni teda 3840x2160 bez škálovania vo Windowse [!!!!!!!] tak by asi mal dat dole dalekohlad![]()
ze si na tom notebooku mal 150% ?![]()
to nikto nevie, vravim mna moj stal 720€ za tu cenu bez konkurencie. Osobne by som aj tych 900 po terajšej skúsenosti dal, jednoducho pre mňa momentálne neexistuje nič lepšie.Jednoduska napísal: St 18. Jan, 2023, 13:55 Ahojte vospolok,
Je stále toto top monitor/TV v pomere cena výkon? 42" LG OLED42C21.
momentálne okolo 950 v normálnych obchodoch. "herné" oled monitory idú okolo 1300 vyššie v týchto parametroch a to je pre mňa asi príliš.
Premýšľam to vyskúšať, namiesto 35 Ultrawide (ktorý mi vyhovuje ale OLED je OLED, že?)
Využitie klasika, práca, excel, command line, a pod., hry sem-tam
ABSOLÚTNE mi to nehorí, prídu v njabližších mesiacoch konkurenti, alebo len počkať na zaujímavú akciu?
Serus konkurenti maju prist ale s uplne inou cenovkou. na tvojom mieste by som si pockal kym bude zase na tento nejaka akcia. tu na fore sme ho brali okolo 740 s dphJednoduska napísal: St 18. Jan, 2023, 13:55 Ahojte vospolok,
Je stále toto top monitor/TV v pomere cena výkon? 42" LG OLED42C21.
momentálne okolo 950 v normálnych obchodoch. "herné" oled monitory idú okolo 1300 vyššie v týchto parametroch a to je pre mňa asi príliš.
Premýšľam to vyskúšať, namiesto 35 Ultrawide (ktorý mi vyhovuje ale OLED je OLED, že?)
Využitie klasika, práca, excel, command line, a pod., hry sem-tam
ABSOLÚTNE mi to nehorí, prídu v njabližších mesiacoch konkurenti, alebo len počkať na zaujímavú akciu?