LARA VIP je doma. Dostanete len to za co si zaplatite, takze nie som ani prekvapeny ani sklamany. Za 210E sa nedaju cakat zazraky.
Velke + za to, ze sedak s operadlom zvieraju kolmu polohu ( aj drahsie stolicky maju v tej prvej polohe operadlo viac zaklopene)
+ vyskove nastavenie operadla v dostatocnom spektre, myslim, ze si na to komfortne sadne aj dieta aj 190cm chlap
+ dofuk bedrovej opierky ( pre moj tvar chrbtice comfort + 3000)
+ tvrdsie ale zaroven pohodlne sedenie ( zniesol by som o chlp maksie ale vedel som o tom)
+ operadlo kladie pekny odpor, 5 poloh aretacie
+ kvalitny material calunenia (bondai)
- vyska 2D opierok je hranicna (187cm 105kg - to len teraz som trosku vyzraty

- pri aretacii, nastaveni operadla, packach, opierke a pohlade na hrany plastov atd. citi, ze to je stolicka za 200 a nie za 500E
-- dva minuska za kratky sedak, koniec mam 15cm od vnutornej strany kolena
- opierka hlavy vie byt dostatocne vysoko, avsak pre mna bez vankusa nepouzitelna, lebo by som pozeral do stropu
- medzi 1. a 2. polohou aretacie by mohla byt este jedna ( pre mna idealna)
V kazdom pripade za 210E sa neda nic ine len odporucat, ci stolicka alebo obchod. Mne sa na nej sedi mozno nie tak pohodlne ako na pracovnych za 3 nasobok ceny ale za to urcite ergonomickejsie, zdravsie a viem si nastavit pre mna dokonalu polohu. Idealna vsak bude pre ludi do 185cm a a 90kg. Vyssim a tazsim odporucam bud najprv vyskusat na predajni alebo sa rozhliadnut po niecom s vacsim sedakom.