Biela technika
Re: Biela technika (pracka + susicka)
Super, diky. Pozdava sa mi aj Haier so suskou, aj Ťamťung. (LG spomenuta nieje slim podla popisu)
Len tu hlbku este musim vypatrat v manualoch, ci to je montazna, alebo cista hlbka. Uzsia zvitazi. Mam tam 41cm, sifon a ventyl si dak kde chcem, aj keby vedla pracky...
Len tu hlbku este musim vypatrat v manualoch, ci to je montazna, alebo cista hlbka. Uzsia zvitazi. Mam tam 41cm, sifon a ventyl si dak kde chcem, aj keby vedla pracky...
Spoiler: ukázať
Ono sa ta hrubka ťažko porovnava. Tam si to každy meria po svojom. Väčšinou je to čisto telo bez vyčnievajucich časti. Bez ventilu, niektori to meraju aj bez prečnievajucich dvierok atd.
Vzal som tu Haierku. Som zvedavy.
Ktosi mi spominal este hoover, ako jednu z top znaciek dalekeho zapadu, ale ze sli kvalitou uplne do haja. Takze ani fajn cena a hlba len 43cm ma tym padom nepresvedcili
Ktosi mi spominal este hoover, ako jednu z top znaciek dalekeho zapadu, ale ze sli kvalitou uplne do haja. Takze ani fajn cena a hlba len 43cm ma tym padom nepresvedcili
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Ja uz fakt neviem ale vsetko co mi tu radite sa mi kazi.
Roborock S5 reklamacia po 2 mesiacoch, teraz Haier Haier HW80-B14979TU1 po pol roku zacala vytekat voda cez dvierka zasobniku na prasok.
Dufam ze doporucene pneu TS870 nebudu v tomto trende pokracovat, lebo utret vodu z podlahy je lahsie ako mozog palubky.
Roborock S5 reklamacia po 2 mesiacoch, teraz Haier Haier HW80-B14979TU1 po pol roku zacala vytekat voda cez dvierka zasobniku na prasok.
Dufam ze doporucene pneu TS870 nebudu v tomto trende pokracovat, lebo utret vodu z podlahy je lahsie ako mozog palubky.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
aku bieku techniku by ste radili ked sa pusti par krat do roka? ci brat candy beko?potrebujem do 1 bytu kde budem fakt asi 4-5* do roka. dik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Tiez som sa dlho netesil. Konkretne az po rozbalenie a zistenie ze Haier pouziva bulharsky meter. 46cm si tam neviem nijak dopasovat
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ty to ratas ale od steny. Zaciatok metra priloz na hranu steny pracky. Do celkovej dlzky sa nezapocitavaju zo zadu trciace vyvody a predne dvierka pracky. Iba cisto ocelovy obal pracky. Je to taky, pekne povedane odrb
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Tento "odrb" ale pouzivaju vsetci vyrobcovia. U praciek sa nikdy nerataju dvierka a privod vody.
Ved vyvody ma netrapia, ale motor a vrchny panel mam tiez zasekat do steny ? Pocital som nejak s 3-4cm trciacimi dvierkami. Ale v celku ta pracka nieje vobec slim kategoria. Ma do 60cm s dvierkami. Bohuzial na overkil poziadavky (parna so susickou slim) toho naozaj na vyber nieje. Takze beriem meter a idem obehat mesto
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Ten vrchny panel je tam prave kvoli privodu.
Taka pracka aku hladas neexistuje. Jedine nieco s vrchnym plnenim. Ale tam nehrozi susicka.
Taka pracka aku hladas neexistuje. Jedine nieco s vrchnym plnenim. Ale tam nehrozi susicka.
Uz asi trochu OT, ale:
Kryt motora trci este cez 1 cm za uroven vrchneho panela, a na prvy pohlad je predna "kapota" cisto imidzova zalezitost a mohli tam v pohode ziskat tie 4cm ktore v realite podla popisu chybaju. Skusim najst nieco plytsie a dam report pre pripadneho dalsieho zaujemcu. Mozno ju dam nakoniec pod pracovnu dosku linky miesto chladnicky
Kryt motora trci este cez 1 cm za uroven vrchneho panela, a na prvy pohlad je predna "kapota" cisto imidzova zalezitost a mohli tam v pohode ziskat tie 4cm ktore v realite podla popisu chybaju. Skusim najst nieco plytsie a dam report pre pripadneho dalsieho zaujemcu. Mozno ju dam nakoniec pod pracovnu dosku linky miesto chladnicky
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Na tomto obrazku Haier hlbku uvadza podla rozmerov vrchneho panela. Celkova hlbka aj s dvierkami je dalsich 90 mm naviac.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
No, existuje, pozistoval som, ale na objednavku vsetko:
Hoover a beko su najviac "slim" - cca 50cm s dvierkami, ale tieto znacky niesu pre mna, potom je tu LG ktora ma 47cm, ale zasa dvere ako rezerva na jeepe. Trcia cca 4cm. K samsungom so susenim som sa nedostal, takisto na objednavku - neoveritelny rozmer. A ceny take ze to nema zmysel uz riesit - vzdavam to, zatial teda ostava doma
Nepodarilo sa mi najst obrazky ako _Mato_ , asi mam totalne zmagoreny gugel inymi vecami. Kazdopadne dakujem
K samotnej pracke: motor je skutocne krasne tichy, aj odstrdovanie super. Pracka si dava zalezat na rozlozeni bielizne podla mna az priliz. Nahadzal som tam par cistych veci na skusku, stalo sa ze cas na 10 minut pred odstredovanim zamrzol, ale to sa stava asi kazdej inteligentnej pracke..
Ale: vypustacie cerpadlo, ventilator, a napustaci solenoid s tym cyklickym napustanim to brutalne kazia. Susenie je teda neskutocny rachot, rovnako aj parny i-refresh. Chvilu som si myslel ze je tam kompresor, a drnci cez kablovacku o šasi.
Zajtra este poskusam, podlozim mozno aj nejak odhlucnim. Privod vody urcite pojde cez tlakovy kompenzator (expanzka), lebo trieska cela stupacka z tych tlakovych razov
Cize neexistuje.j0hny napísal: ↑Št 22. Sep, 2022, 01:39
No, existuje, pozistoval som, ale na objednavku vsetko:
Hoover a beko su najviac "slim" - cca 50cm s dvierkami, ale tieto znacky niesu pre mna, potom je tu LG ktora ma 47cm, ale zasa dvere ako rezerva na jeepe. Trcia cca 4cm. K samsungom so susenim som sa nedostal, takisto na objednavku - neoveritelny rozmer. A ceny take ze to nema zmysel uz riesit - vzdavam to, zatial teda ostava doma
Hoover su prezlecene pracky Haier. Firmu Hoover vlastni Haier.