Teraz som skusal ten free bench Black Myth Wukong a grafika nastavena na cinematic, jedine, co som menil bolo: FG ON/OFF a OC ON/OFF
Bez FG/OC - 78 FPS
Bez FG, S OC - 88 FPS
S FG, Bez OC - 113 FPS
S FG/OC - 130 FPS
Takze ak by to bolo aj v hre take, tak by som sa urcite nebal hrat na Ultra/Cinematic s FG a OC... Mozno si tu hru kupim.
jo teraz mam spraveny, 935mV / 3027MHz, spotreba v Metre Exodus EE - 255W a drzi si pekne tu voltaz. Frekvencia skace medzi 2850 - 3050MHz. Ramky mam na +2000MHz
Mne trebarz trosku kolidoval 25mm vetrak s usb3.0 headerom, ale 15mm uz nekoliduje.
Teplota karty pocas hrania 54°C, ked vypnem ten vetrak, tak 57°C. Vetraky na grafike idu na najnizsej hodnote, teda 30% a v podstate su aj najhlucnejsie v celej bedni, lebo noctuu ked nastavis na 30%, tak ju ani nepocut. Takze ak by tie vetraky spravili tichsie, alebo mozno sa roztacali v nizsej hladine, tak by bol pc nepocutelny.
CPU som mal posledny tyzden na PBO+200, tak som PBO vypol a teplota procaku 54°C tiez pocas hrania, takze ja som maximalne spokojny. Mozem este spravit aj testy v 3Dmarku, ze o kolko vykonu som sa pripravil, ale popravde mi to je jedno, ked mam fps capnute na 144 a tie neklesaju.