LANPARTY #2, malacky [ 20-22 jul ]
No ja mam zatial objednaneho na odvoz len A2C. Este niekto z BA, idealne z Dubravky a okolia chce odvoz? Vidim to na piatok rano.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
jaffar: ok, ak sa nic neposere, dostavim sa pre teba skorej, potom cestou nas5 zoborem A2C a hura malacky....
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Je to sice este daleko, ale piatok ci uz rano, alebo poobede by sme sa mohli stretnut na nejakom mieste a aspon 2-3 auta ist naraz smer Malacky. Napriklad pri zimnom stadione v Dubravke, to by som mal z DD kusok :roll:Thief napísal:jaffar: ok, ak sa nic neposere, dostavim sa pre teba skorej, potom cestou nas5 zoborem A2C a hura malacky....
sentimentálna spomienka - valid cpu
l0k2: roger that. ja si mojho milaska dovtedy skusim dat do poriadku vcera som si skusal staru cestu - nemam dialnicnu znamku. nahodou som mal cestu cez malacky.
takze:scarinko napísal:ak by si mohol crux nahodit mapku malaciek s oznacenim budovy kde sa bude konat a aj smer z ktoreho dojdem
nikdy som tam nebol a moj sofer asi tiez ne
dik
situacia 1 , prichadzas z dialnice
na prvom kruhovom objazde dolava.. to je vsetko.. dostanes sa na novu cestu, ktora je v dialke uzavreta, takze neexistuje aby si sa dostal niekde inde ako na vcelnicu
situacia 2 , prichadzas z mesta
tak musis ist smerom na dialnicu .. za cerpacou stanicou je kruhovy objazd, na nom doprava, pochopitelne..
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
To scarinko : crux s tym nic nema, taktiez tam nikdy nebol, takze sa zbytocne obracas na neho.
Ako uz povedal Matlo, na kruhovom objazde po novej asfaltovej ceste (smer od BA z dialnice dolava, od mesta doprava). Ak by tam boli nahodou ståpy, stiahneme ich (ale myslim, ze uz by mala byt vtedy prejazdna cela ta cesta).
Inak s tou vypravou fajn napad, keD sa dovalite 3 auta naraz, bude srandy kopec.
Ako uz povedal Matlo, na kruhovom objazde po novej asfaltovej ceste (smer od BA z dialnice dolava, od mesta doprava). Ak by tam boli nahodou ståpy, stiahneme ich (ale myslim, ze uz by mala byt vtedy prejazdna cela ta cesta).
Inak s tou vypravou fajn napad, keD sa dovalite 3 auta naraz, bude srandy kopec.
Mam taky dojem ze v Malackach ani iny kruhovy nie je. Ved aj tento bol dostavany len nedavno.
to Thief: v pohode aj po starej, len snad ked tam prideme rano, tak nebudeme musiet cakat do vecera na organizatorov Cize zatial predbezna dohoda na piatkove doobedie, miesto: Zimny stadion v Dubravke (parkovisko).
to Thief: v pohode aj po starej, len snad ked tam prideme rano, tak nebudeme musiet cakat do vecera na organizatorov Cize zatial predbezna dohoda na piatkove doobedie, miesto: Zimny stadion v Dubravke (parkovisko).
sentimentálna spomienka - valid cpu
sorry cracken som si trochu pomylil nicky
chlapi to je take tazke urobit jeden screenshot mapy a dat tam krizik ze tu
neviem si to predstavit nikdy som v tom sedlakove nebol :roll:
EDIT:
z toho co ste povedali mi vychadza nieco taketo ale aj tak by ste aspon ulicu mohli napisat
chlapi to je take tazke urobit jeden screenshot mapy a dat tam krizik ze tu
neviem si to predstavit nikdy som v tom sedlakove nebol :roll:
EDIT:
z toho co ste povedali mi vychadza nieco taketo ale aj tak by ste aspon ulicu mohli napisat
Spoiler: ukázať