z nicoho nic(pri pozerani filmu) sa objavilo taketo hlasenie a presne o minutu sa tvrdo restartol pocitac

lol, tebe by sa pacilo, ze sa ti dvere na aute otvaraju a zatvaraju tak, ze pri max. otvoreni so sebou cuknu a to iste aj ked su takmer zavrete (zaskoci zamka)? Sak auto jazdi, tak co....lolSnake napísal:ako, mám sto chutí niečo napísať, ale nechám to takradšej...toto už je mimo ľudského myslenia naozaj
to je len obidenie problemu, nie jeho vyriesenie. ked to vedeli vo viste spravit ze je to plynule, tak co sa podrbalo u sevenu? toto otazka na microsoft....faugusztin napísal:Ved prave o to ide, ze vy co mate za super oci, ze si vsimnete seknutie v efekte trvajucom tak kratko, ze ja si nejaky efekt vsimam len ked sa na to fakt sustredim, pre mna je to klik a mam zobrazene okno.
Ono viete, ked vam to vadi, vzdy si mozte kompletne animaciu vypnut a tak vas nebude rusit - okno vam bude vyskakovat okamzite.
ked otazka na MS tak co to robi tu, skratka ten efekt spravilishiro napísal:to je len obidenie problemu, nie jeho vyriesenie. ked to vedeli vo viste spravit ze je to plynule, tak co sa podrbalo u sevenu? toto otazka na microsoft....faugusztin napísal:Ved prave o to ide, ze vy co mate za super oci, ze si vsimnete seknutie v efekte trvajucom tak kratko, ze ja si nejaky efekt vsimam len ked sa na to fakt sustredim, pre mna je to klik a mam zobrazene okno.
Ono viete, ked vam to vadi, vzdy si mozte kompletne animaciu vypnut a tak vas nebude rusit - okno vam bude vyskakovat okamzite.