Warcraft3 TFT DOTA
Re: Warcraft3 TFT DOTA
o com kecas? sak hrame na eurobattle.net :O
wtf?
wtf?
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Brko nemoze, wedro neodpisuje a navrhujem aby sa konecne urcilo :zwARO napísal:mozme aj vt neni problem,je 21 kde ste?:) je tu korben suey a ja
PRIKLAD:
Cas : 21:00
Den : sobota
"Server": ebattle alebo garena
Channel : CZSK
Tolerancia : 5 minut (kto nepride do 21:05 nehra)
pretoze uz sa mi nechce pisat vsetkym na icq ci idu hrat alebo nie, ajtak mi polovica neodpise
Zalozim o 21:00 kto pride ten hra, sloty podrzim.
//Nusuey on vravi o VT
Spoiler: ukázať
no VT nema zmysel ak niesu ludia
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
wedro uz je na Xpame od 21:00 a cakak0rben napísal: wedro neodpisuje
moj nick v hre je skwedro.
nuz .. v pohode hra, az na zaciatok a prilisne pouzivanie expresivnych slov ..ale tak .. tu siet na zaciatku tam mat proste musi
nuz s niekym si v koordinacii nerozumieme asi potrebujeme VT nabuduce :p
nuz s niekym si v koordinacii nerozumieme asi potrebujeme VT nabuduce :p
jj ... gg chalani, nemali ste late no.
a downloaderSK leaverik
a downloaderSK leaverik
- k0rben
- Používateľ
Ospravedlnujem sa ale to tvoje 4v1 pri vezi ma dostaloNuSuey napísal:nuz s niekym si v koordinacii nerozumieme asi potrebujeme VT nabuduce :p
nepodme to uz to rozoberat.
SENTINEL WON !
gg aj nabuduce
//spaniel
Naposledy upravil/-a k0rben v Ut 09. Jún, 2009, 22:52, upravené celkom 1 krát.
hh a ukulele hral solo
- Kasp33r
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
valistar niesom leaver ale musel som vypnut pc lebo mam u seba brata a ten musi ist skoro spavat lebo cely tento tyzden vstava o pol siestej ... takze kym nevies drz hubu dobre ....
nuz ako ale leavol si a nepovedal si dovod - anilen
ak si bol ty ten alien, tak si sa fakt ale spraval troska ako 'prick' :p
sice aj ja som sa mohol krotit - ale .. to sme si potom vykecali ingame - nabuduce snad bude lepsie
ak si bol ty ten alien, tak si sa fakt ale spraval troska ako 'prick' :p
sice aj ja som sa mohol krotit - ale .. to sme si potom vykecali ingame - nabuduce snad bude lepsie
- Kasp33r
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
Dôvod som pocedal asi 4x na vnt az kym som si uvedomil ze ste v roome , dovod som uviedol aj tu kedze asi nestacilo .... Dalej ty si sa mohol krotit spraval si sa jak kid neviem kolko mas rokov ale bolo to moc a ceresnicka na torte je ze sme hrali z pc.sk okrem 1 ale v say to tak nevyzeralo ze by to hrali inteligentny ludia .... BTW dnes by sme mohli zacat o 20:00 aby som to casovo stihol koli bratovi
ja tak skoro moct nebudem.. ale ked budem online na icq tak piste --
edit: chalani vecer hrame 6.60 bude sranda
edit: chalani vecer hrame 6.60 bude sranda
nova dota je oficialne vonku ale getdota.com server im asi padol, ja som to stihol stiahnut tak pre vas re-up.. tak tahajte
Defence of the Ancients 6.60 download:
http://rapidshare.com/files/243013879/D ... 0.w3x.html" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: komu nejde rapid tak
http://www.web-share.net/download/file/ ... .w3x_34134" onclick="window.open(this.href);return false;
Defence of the Ancients 6.60 download:
http://rapidshare.com/files/243013879/D ... 0.w3x.html" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: komu nejde rapid tak
http://www.web-share.net/download/file/ ... .w3x_34134" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil/-a valistar v St 10. Jún, 2009, 16:56, upravené celkom 1 krát.
- k0rben
- Používateľ
Dik za upload, a kto este nehral ani betu tak sa pripravte na dost zasadne zmeny.