Je to zakladna ochrana iOS, ze proste NEMOZES posielat MP3. Oni sa naozaj stavaju k ochrane dusevneho vlastnictva odlisne ako Android. Ak ti je vela venovat cca 2 minutky na to, aby si hodil zvonenie do PC, tak chod na iny mobilny OS.HellAngel napísal:ice ja viem ze sa mp3 da prerobit na zvonenie, ale proste mi to pride neprakticke. pocuvam hunbu, ale kamos ma nieco co sa mi paci, tak mi to posle cez BT a sup nastavim si to. Nie aby som bezal na PC? upravil a potom zosynchronizoval.
Ako uz prestante mi tu tvrdit ze je jednoduchsie nahodit si zvonenie mp3 stylom upravim cez program a zosynchronizujem ako ked ju mam v telefone a rovno z neho si ju nastavim.
new iphone 4S
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: new iphone 4S
Spoiler: ukázať
no proste pomer funkcie vs cena mi tam nesedi, to je cele. Je to pekne, fajn sa to ovlada, je to relativne rychle ale to iste dokaze aj moje Evo 3D, ba aj viac. Akurat zatial co som postrehol, tak foto robi lepsie iPhone.
btw obyc. uzivatel, co to nechce na pracu prave nad takymi prkotinami (pre niekoho) ako je posielanie suborov cez BT alebo tie mp3 len prevracia ocami.
este k apple ID? Neda sa to nijak obist ta adresa? Resp takto, ked to regnem na daku inu?
btw obyc. uzivatel, co to nechce na pracu prave nad takymi prkotinami (pre niekoho) ako je posielanie suborov cez BT alebo tie mp3 len prevracia ocami.
este k apple ID? Neda sa to nijak obist ta adresa? Resp takto, ked to regnem na daku inu?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Jedine, co tam ma byt pravdive je cislo kreditky. Mozes sa pomenovat aj Chung-Lang-Mi, ak chces.
btw. ako dlho vam vydrzi na baterku? 3g siet zapnuta. Mne 2 dni.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
viem ze toto je tema na 4s ale potreboval by som poradit z ufonom 4.
Znamy ma iphone 4 z UK a na odblokovanie pouziva gevery sim. Chcel som ho tu ponuknut ale bol som upozorneny ze sa tam vytaca 112 a to je porusovanie zakona. Je mozne tento telfon nejako preflashovat a odblokovat?
Znamy ma iphone 4 z UK a na odblokovanie pouziva gevery sim. Chcel som ho tu ponuknut ale bol som upozorneny ze sa tam vytaca 112 a to je porusovanie zakona. Je mozne tento telfon nejako preflashovat a odblokovat?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
dalo sa to kedysi normalne cez db, uz to vsak dost dlho nefunguje...
Nie to som sa nepytal..Broslowski napísal:jb nie je unlock.
Ale ci sa vdaka nemu neda nahodit nejaky program, ktory vie urobit unblock sieti.
chcem si zakupit http://www.mp3.sk/apple-iphone-4s-16gb- ... 01559.html, ale chcem sa opytat na skusenosti staci ta 16 G pamat? Pri beznom pouzivani, filmy hudba aplikacie a tak, alebo mam kupit vacsiu katru D