OOO...Shoty napísal:a este by som rad ten patch co riesi to ,ze crepy sa neprisposobuju mojmu aktualnemu levelu
http://oblivion.bonusweb.cz/plugins/har ... n-download
OOO...Shoty napísal:a este by som rad ten patch co riesi to ,ze crepy sa neprisposobuju mojmu aktualnemu levelu
mne ide vse ok.neviem co vsetko som tam nahadzal ale bolo toho dost.daj mi nejaky link kde si porovnam co mam a co nemam stiahnute,popripadne dotaham.gabriel napísal:Hmm tak som znova nahodil Quarls 2 so vsetkymi 4 addonami a vsetko ok slape ako ma tie fonty a textury sa nerosypali, po Quarls III nahodeni vsak opet ten isty problem za 10-15s sa rozsypu fonty a nasledne staci nacupitat cez dvere do inej casti a puf cierna obrazovka. nechapem tomu...moze to robit ten paralax mod (urobi textury do priestoru a ozaj to vyzera uchvatne)...netusim, neviem...nenasiel som riesenie zial. Zajtra skusim znova nahodit Quarls II s 4 addonami a pohrajem hodinu ci sa to nerozpadne...nechapem.
jj 510Agabriel napísal:Si mal tu 510A ?... ta dokaze seriozne tahat a nezhori na plny vykon, pekne vypne - tj. nezhori. Imho to bol prvy a asi aj posledny dobry zdroj od chillu (ak nepocitam este par roznych inych revizii 400 modelov).
Tento problem mam aj ja mam rovnaku GK, obraz zcerna len vtedy ked mam zapnute HDR a OC grafiku napriklad na 680/1600 ked uberiem pamatiam to nerobi, otazka je ale kolko treba ubrat.To iste sa mi stalo v R6 Vegas pri zapnutom HDR zcernal obraz hra dalej bezala a hud na obrazovke (s informaciami o zbrani zivote atd) tam ostal.Ked v Oblivione dam 4xAA a bez HDR nerobi to...zeby shader jednotky blbli?Hram bez texture packov.gabriel napísal:Hmm tak Quarls 3 a opet problem s cernanim obrazu . To uz bude chyba niekde inde. Dnes pojde full reinstall a uvidime (myslim full reinstal Obliviona). Je mozne ze nieco niekde je posahane inak neviem pretoze nikomu to co mne nerobi...som skusal prezerat fora ohladom textur. Zaujimave je ze do ciernej obrazovky sa dostane hlavne v mestach, vonku na rozhlahlosti je to ovela menej caste. Napr. loadnem do urcitej pozicie v meste a zostanem stat ako loadne, mozem takto nechat aj 30 minut a obraz nezcerna...ale ked sa otocim stale na istej pozici v uhle obrazovka scerna (pisma a panel obsahu invertara vidno v pohode.).