Pekne nam to stale ide dole

System bol instalovany nanovo s touto grafikou. Dovod bol ale iny - stary mainboard odisiel.hermarian napísal:Praveze ak ti to artefaktuje pri 300MHz tak je to problem karty a nie ovladacov.
Skus este preinstalovat Win ze ci to neblbne kvôli nejakym starym ovladacom zo starej karty, ak aj potom to bude artefaktovat je to jasne.
EDIT: inak musim dodat ze obraz na mojej 7850 sa nejako trasie ked sa mi nacitavaju hry (len na loading screene) vacsinou v BFBC2, v Skyrime pomenej
Nikto nema tento problem ? na nvidii mi to islo tak 3-4x rychlejsie.neeoo napísal:Mam otazocku kupil som 7870 zatial prakticky vsetko ok ale pri prepinai medzi hrou a wind. mi na dost dlhy cas zmizne obraz proste ako keby to malo dealey nevie niekto ci sa to da nejak spravit ?
Toto robi vtedy ked nemas rovnako nastavene Hz na monitore a v hre. Obycajne pri LCD je to 60Hz. Si to skontroluj na ploche a v hre. Mne sa tiez niekedy stane ze na ploche alebo v hre mam 59Hz a potom je ten delay.neeoo napísal:Nikto nema tento problem ? na nvidii mi to islo tak 3-4x rychlejsie.neeoo napísal:Mam otazocku kupil som 7870 zatial prakticky vsetko ok ale pri prepinai medzi hrou a wind. mi na dost dlhy cas zmizne obraz proste ako keby to malo dealey nevie niekto ci sa to da nejak spravit ?