ale ked berieme do úvahy kazivosť CPU a dosiek...
možné že doska proste nedáva dostatočné napätie
vec sa má tak že napätie pre cpu má slušný rozptyl a pre tento konkrétny ho doska proste nedáva
btw tiež by som to ale asik nereklamoval

V strede obrazovky, za tym STOP je kod 0x9C (nuly vanechavam). Vacsinou to je problem s RAM (casovanie, volty, takt, alebo QPI/VTT). Ako mas nastavene RAM v biose? Popripade XMP?mireno napísal:kto mi povie co je to za BSOD ??
vsetci tu pisete nejake cisla, ale ja tam nic take nevidim
http://postimg.org/image/6rpbe7svh/full/
a ludia dalej kupuju Hajzellxvydra napísal:Ja myslím že to máš veľmi super keďže som videl X videí kde sa nedostali nad 4,2ghz
aha takze zrazu 90% kuskov ivy dava 4.5, tvoja statistika ? ja si dobre pamätam na jar 2012 a nariekanie na kazdom foreAsnod napísal:"niekedy"?tak ty strielas. Pri ivy ti da 90% kuskov (ci uz s delidom alebo bez) 4.5ghz, pri hajzelli ti nepomoze ani V, ani teplota. Ked skoncis na 4.2, hold smola, chcel si Hajzell, hlavne ze mas najnovsi cpu od intelu, takze si frajeris
s PPC o cca 5% vyssim ako stara generacia a oc o 10% horsim minimalne.
poriadne si prekontroluj ci mas vsetky kable zapojene, hlavne 4/8pin pri CPU a ramky uplne zasunutexvydra napísal:Teraz som poskladal PC. A bohužiaľ nejde ide ale nenabehne monitor. A na doske bliká dram Led A CPU led. Nechápem kde môže byť chyba.