Akcie/Zľavy/Výpredaje
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
Re: Akcie/Zľavy/Výpredaje
Ja som tam bol o 14:20 kedy ešte na stránke svietili normálne, že majú 2ks skladom, ale čo som sa pýtal tak, že už nemali a to ako spomínaš dvaja boli pre ne tak to akosi, ale systém nezarátal a zároveň mi to aj tak nedáva zmysel, že by v systéme boli na sklade keď ich teda niekto mal v objednávke. Zároveň keď už ich teda nemali tak systém akosi nefunguje správne a ukazoval ich na sklade aj keď neboli. Už teraz pozerám, že nie sú na sklade v TN s doručením zajtra ráno.patro16 napísal: ↑St 02. Nov, 2022, 16:21 hned ako ste to tu vcera dali som objednal aj predom zaplatil, do pol hodiny sms ze pripravene na pobocke, dnes o 12:30 som sa tam v TN zastavil (paybox mimo provoz) a rovnako ako pises, su z toho mimo, ale ze nejakym dvom ludom skoro rano tie mysi dali bezproblemov co hovoril predavac a na pobocke ich este maju skladom.
Inak, ale ak takto is môže Alza stornovať aj zaplatené objednávky ako chce tak to je dosť nespravodlivé. Plus to odháňa predsalen zákazníkov keďže kto by len nakupoval niekde kde nemám isté, že si nerozmyslia zo dňa na deň, že cena je nízka a stornujú to.
Plus akosi mi osobne stále nedáva zmysel, ak to bola zlá cena zavinená chybou, ktorú teda zistili, že si niektorí vyzdvihli svoje zásielky? Síce hej, mohli to niektorí akurát stihnúť ešte predtým ako zistili tú chybu a stihli to, ale zároveň mi nedáva zmysel, že niektorý ešte doteraz nemáme storno. Ako ja, stále tam mám kontakujeme Vás ale akosi mi príde, že nevedia o žiadnej chybe, na infolinke nič nevedia, na pobočkách tiež nič.
Ja som sa s tým stretol xyz krát a nielen v alze aj keď som to platil dopredu. Je na to klauzula, ktorá hovorí niečo v zmysle, že ak je cena príliš nízka oproti konkurencií, majú právo to označiť ako chybnú cenu a objednávku stornovať. Samozrejme oni to tam majú viac uhladene napísané. Peniaze nemajú problém ti poslať späť.JacobSteven napísal: ↑St 02. Nov, 2022, 22:31 Inak, ale ak takto is môže Alza stornovať aj zaplatené objednávky ako chce tak to je dosť nespravodlivé. Plus to odháňa predsalen zákazníkov keďže kto by len nakupoval niekde kde nemám isté, že si nerozmyslia zo dňa na deň, že cena je nízka a stornujú to.
Je to bežná prax, nikdy mi to nevyšlo snáď len dnes. Zo všetkých obchodov je mall.sk hádam jediný, ktorý má chrbtovú kosť, svoju chybu si aspoň čiastočne prizná a za storno ti pošle nejaké celkom výhodné kupóny (napr. 5€ zľava pri kúpe aspoň 6€).
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
som blby ze som nezobral aspon päť, mohol som ich vyskalpovať na mimibazári
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Nemohol, mne nedodali ani jednu a dokonca riešim, že mám zaúčtovanú platbu a dobropis nikde, systém píše, že mám zaplatiť znova.
Spoiler: ukázať
Sak daj tomu cas kusok. Predpokladam ze zajtra/pozajtra bude kazdy vediet na com je
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
furt klikam ze co za nova akcia a furt len spam
pokrecujte v Alza teme
pokrecujte v Alza teme
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Nejaky napad, kde zohnat Tidal/Spotify atd lacnejsie? Doteraz existovali rozne promo kupony (2$/mesiac) alebo som vedel zohnat cez ebay, ale teraz dajak nic
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
V mojom okolo nikto nepouziva platenu sluzbu pre audio, len pre video (disney+, netflix atd)
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
Tak asi budes potrebovat nove okolie, alebo sa zmierit s cenou.
keby si nemal iphone povedal by som ti ako to mat zadarmo
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ja pouzivam tidal, ak by sme sa nasli viaceri mozme sa dat dokopy