btw ked aby som nebol az tak od veci
Felicia je pi*a ...
konkretne moja, ale tak vseobecne no
Totizto moja Felicia je z dovozu z Talianska a bola tam namontovana klimatizacia (v 1.3BMM motore
) a taketo postrehy mam:
1. pred normalnym chladicom bol este chladic na klimatizaciu
2. miesto vetraka na 1.3 tam bol vetrak z dieslovej felicie ktory ma uplne vyj*ebane loziska vzhladom na to ze ked sa zapla klima zapol sa aj on
3. termostat zmeneny aby spinal na cca 60C WTF ?? ked je pracovna teplota okolo 90 stupnov ...
4. rozvody sai takmer nikdy nemenene pri 260k KM ... (dostalo sa to do takeho stavu ze uz motor vynehaval a keby z tej rezate odoberem 2ocka tak sa nic nestane a bude napnuta
, a z ozubenych koliecok boli len ohrbatene koliecka)
5. netesnosti motora, tj olej bol vsade (nebolo az tak hrozne)
6. atd .. atd .. atd
a take lahody ze ked sa zlomil bowden a zhanal som novy, a kupil som ich dokopy 7 (kazde ine) a ani jedno nesadlo a musel som jedno z nich rucne upravovat pilkov na zelezo
dalsia vec, vcera som si povedal ze vymenim vstrekovaciu jednotku lebo to nejako sklbalo, vymenil, posklbava dalej. Tak ze vymenim cerpadlo dal som ho von a vedla neho som mal origo na feliciu, myslite ze boli rovnake ?
:D:D nie ... takze sa nic nekonalo
proste na tomto aute neni nic take ako ma byt (akurat krytka na kluku na okienka mi sadla
)
PS: vacsina veci sa poopravovala, a dokonca ma to tak nasralo ze pri vymena rozvodov som vyj*bal tu klimatizaciu von, a kupil druhy motor ktory tam chcem prehodit ked ho zgeneralkujem ..