Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
tak porovnavat 5 bmw s feldou trochu nejde. komfort vozenia je trochu na inej urovni. Motoricky na opravu je isto BMW narocnejsie, ale ak clovek trafi dobry kusok tak dokaze velmi dlho posluzit este. + musim suhlasit s nazorom ze ked sa felkda zacne srat, tak to nema konca kraja. Sestra ma feldu, ktoru kupila za 1000e a za rok apol co ju ma do nej nasypala skoro rovnako penazi. Tam je snad vymena polka motorickych dielov + prevodovka, hnilobu ani nespominam
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
žiadna.Lithil napísal:aká je povinná výbava na motorku do 49 ccm3 a 45 km/h ? Konkrétne tým myslím babettu 210.
to robí väčšina lacnejších kamier pri točení LED svetiel.. netuším, či ich má aj on. je to podobné ako točiť monitor, tiež to vlní.Geralt napísal:vsimnite si tie blikajuce zadne svetla
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
a ked sa ti zacne srat bavorak tak to nebude oprava za par supov, nasypes don este viac jak za kolko si ho kupil
ze je komfort na inej urovni, to teraz neriesime, to je samozrejme (ale opat, len dalsie blbosticky co sa mozu pokazit)
ze je komfort na inej urovni, to teraz neriesime, to je samozrejme (ale opat, len dalsie blbosticky co sa mozu pokazit)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
este ostava otazka, ako skoro sa zacne srat felda a ako skoro bavorak
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
no s mojou zacali byt problemy az teraz, po 15 rokoch... o bmw nemozem hovorit, kedze nemam ziadne
(v podstate za tych 15r. sa menil raz alternator, raz stredny a zadny diel vyfuku, a asi rok dozadu chladic, + samozrejme baterka, bezne veci typu olej a filtre nebudem rozpisovat )
zaciatkom roka sa menil uz termostat, teraz su zase problemy s cerpadlom... (ale to neni chyba auta, to je sajrajt v nadrzi)
(v podstate za tych 15r. sa menil raz alternator, raz stredny a zadny diel vyfuku, a asi rok dozadu chladic, + samozrejme baterka, bezne veci typu olej a filtre nebudem rozpisovat )
zaciatkom roka sa menil uz termostat, teraz su zase problemy s cerpadlom... (ale to neni chyba auta, to je sajrajt v nadrzi)
Steam: michalsveto
Kamos mal dlho ladu, driftmachine....
Potom si kupil bmw, uz novsie, ale dizel
Chodil s tym ako s benzinom, po obmedzovac, najma na snehu
Po prvej zime mu odislo turbo, potom cerpadloposilovaca tusim...
na nove samozrejme nemal, a len repas ho vyslo na 3tisic eur
Ale hlavne ze mal nizku spotrebu
Kazdy mu hovoril, naco to kupuje, ked na to nema...
a teraz ma uz zenu a feldu
sad storymbc napísal:Kamos mal dlho ladu, driftmachine....
Trosku sa pridam, tiez mam stare bmw s nie najlepsim motorom M51 2,5 TD. Auticko som nesetril, zadny nahon a aj ked naftovy, ale predsa zvuk R6 si vypyta. Uz boli 2x zlomene pruziny v zadu, vytrhnute dva silenty z podlahy, predchadzajuci majitel ho zjavne nemalo bural a ja s nim denne jazdim do prace a zatial jediny problem, ktory ma odstavil bola vybita baterka koli zlemu rele zhavenia... Tak ako kazde ine auto tam sem tam nieco odide, ale ked berem v uvahu kolko to ma rokov a ako sa s nim jazdi, tak je to skoro neznicitelne auto. To, ze sa tie motory kazia je len a len vina ludi, ktory sa o ne nevedia starat. Ked sa nemeni olej a filtre, toci sa to za studena a horuci sa vypne, tak treba cakat, ze to nebude IO. Kupoval som ho s tym, ze si ho necham, tak dva roky a to uz bude z neho kus srotu a napriek vsetkemu to stale jazdi. Kombinacia R6, retazovy rozvod a minimum elektroniky je proste zaklad na to, aby to prezilo. Ubera mu palivovy system, hlavne vsetrekovacie cerpadlo. To uznavam, nieje ani u mna v moc dobrom stave. A kedze tieto stare myslim, ze neboli pred FL ani pozinkovane, korozia je tiez postrach. Ked neratam spotrebak, ako brzdy, olej, filtre, tlmice, pruziny , tak som takmer nic nemusel menit, dokonca aj ten alternator som si zrusil v podstate sam svojou chybou.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Neviete o niekom, kto zháňa auto?
bmw 530D 2004ka ročník, čierna farba, nový zotrvačník ( tak sa tomu tuším nadáva ) + menená spojka.
Viac napíšem, keď bude záujem + dodám aj foto, len nie som doma, takže nemám ako odfotiť.
bmw 530D 2004ka ročník, čierna farba, nový zotrvačník ( tak sa tomu tuším nadáva ) + menená spojka.
Viac napíšem, keď bude záujem + dodám aj foto, len nie som doma, takže nemám ako odfotiť.
hej ja by som sa skoro zabudol zmienit, kto by mal zaujem o Mercedes-Benz S400 CDI 2002 V8 diesel s upravou motora Brabus, cca 170 000 poctivych km (jazdene v Portugalsku po dialniciach) za 9 900€ dajte vediet, fotky zaslem v pripade vazneho zaujmu.. vykon 330hp, 690Nm
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Krutibrko napísal:Neviete o niekom, kto zháňa auto?
Je to E39 alebo E60/61 ?
Ak E39 tak by bol mozno zaujem, hod nejake info, cenu a fotky tiez neuskodia , alebo aj link na inzerat pokial nejaky je.
Ahoj, jednoduchá otázočka, má to Komfortsitze, aká je farba interiéru?
Workstation: HP Z230- i7 4770, 16gb DDR3, GTX 960, SSD RAID 2x256GB, 3x HP 24" LCD