UA konflikt
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: UA konflikt
Je smutne, kam sme sa dopracovali vdaka internetu a 11.9.2001. Ludia neveria oficialnym spravodajskym agenturam. Zato veria random bezcharakternym idiotom bez chrbtovej kosti, ktori za ucelom osobneho profitu zamerne siria lzi, ktore tito ludia chcu pocut. Sa z toho stalo novodobe nabozenstvo. Sokuje ma, ze si ani pomerne inteligentni ludia neoveruju informacie, ktore siri na youtube nejaky Jozko Ferko. Ved hovori to, co mi sedi do mojho konspiracneho svetonazoru, nepotrebujem vediet, ci to je pravda. Nerozumiem, preco sa to nejako nereguluje zakonmi, ma to velmi negativny dopad na spolocnost. Chapem, ze nie je jednoduche kontrolovat, kto co postuje, pri tom kvante videi. Ale cesta by sa urcite nasla. Je z toho uplna anarchia a ludom z toho hrabe. A este sa na tom prizivuju populisticke krysy v politike ako Harabin, Fico, Trump a podobne.
Pozrel som spravy za posledne ~3dni
-USA doda M2 Bradley
-Nemecko doda Mardery a patriot
-Francuzi AMX-10 RC
-Polsko zatial 14ks leopardov 2 s tym ze idu upgradovat armadu, cize ukrajina ma pocitat so stovkami kusov T72, BMP a gradov
-Pakistan 159kontajnerov municie
-Svedsko 12ks Archer delostrelectva
-Kanada chce poslat NASAMS
-Z ciech putuje tusim 90ks T72 ktore zafinancovali nejake krajiny z EU(tusim dansko s niekym? nepamatam, nejdem hladat)
---
Dalej USA spekuluju o stryker bojovych vozidlach, UK o challengeroch 2, Stoltenberg vyhlasil ze NATO musi zvysit podporu ukrajiny. Polsko chce v EU spravit skupinu ktora by ukrajine poslala "considerable amount" Leopardov 2
Nevyzera ze by to zbrojenie ukrajiny malo v blizkej dobe koncit.
Tipoval by som ze plan je nechat rusov vyzurit sa este na jednej vacsej ofenzive, nasledne ich niekedy zaciatkom leta/v lete prevalcovat so vsetkou tou zapadnou technikou co sa teraz ohlasuje a vytlacit za hranice. A nasledne zaspamovat ukrajinu vzdusnou obranou.
Akurat ze to asi nebude znamenat koniec konfliktu. Cize rakety budu ukrajincom nad hlavami buchat este asi dost dlho. Akurat by uz velmi nemali dopadat na zem.
-USA doda M2 Bradley
-Nemecko doda Mardery a patriot
-Francuzi AMX-10 RC
-Polsko zatial 14ks leopardov 2 s tym ze idu upgradovat armadu, cize ukrajina ma pocitat so stovkami kusov T72, BMP a gradov
-Pakistan 159kontajnerov municie
-Svedsko 12ks Archer delostrelectva
-Kanada chce poslat NASAMS
-Z ciech putuje tusim 90ks T72 ktore zafinancovali nejake krajiny z EU(tusim dansko s niekym? nepamatam, nejdem hladat)
---
Dalej USA spekuluju o stryker bojovych vozidlach, UK o challengeroch 2, Stoltenberg vyhlasil ze NATO musi zvysit podporu ukrajiny. Polsko chce v EU spravit skupinu ktora by ukrajine poslala "considerable amount" Leopardov 2
Nevyzera ze by to zbrojenie ukrajiny malo v blizkej dobe koncit.
Tipoval by som ze plan je nechat rusov vyzurit sa este na jednej vacsej ofenzive, nasledne ich niekedy zaciatkom leta/v lete prevalcovat so vsetkou tou zapadnou technikou co sa teraz ohlasuje a vytlacit za hranice. A nasledne zaspamovat ukrajinu vzdusnou obranou.
Akurat ze to asi nebude znamenat koniec konfliktu. Cize rakety budu ukrajincom nad hlavami buchat este asi dost dlho. Akurat by uz velmi nemali dopadat na zem.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
len hentie mrchy sa zaškrečkujú v Solidare a tych podzemnych baniach, odtial ich nevykúriš
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Kurit netreba. Staci potlacit frontu na vychod a od hladu vylezu po case sami.
Tak nejak. To nie su sysle.
Držím im palce, veľmi si želám nech majú čo najmenej padlých
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mne ten soledar s bahmutom pridu ako mariupol, kde len zdrziavaju tych dementov a pritom sa UA moze pomaly chystat na krym. tam sa moze znicit ruske lodstvo uplne a to su tam asi najvecsie straty. donbas by to mal tazke drzat potom kedze uz domaci by to nerozdychali. tam ked rusi stratia sevastopol tak gameover. len nech turci drzia kanal a bude dobre. ale to len moje vizie
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Tak s Mariupolom by som to neporovnával, tam boli Ukrajinci obkľúčení. Skôr Severodonetsk/Lisičansk.
Ruské loďstvo sa už z veľkej časti presunulo do Novorossijsk po útokoch Ukrajincov, v Sevastopole je už len to čo tam nutne musí byť.
Ruské loďstvo sa už z veľkej časti presunulo do Novorossijsk po útokoch Ukrajincov, v Sevastopole je už len to čo tam nutne musí byť.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
https://twitter.com/bayraktar_1love/sta ... 1739999245
Takze podla Rusov UA uz stratila v bojoch 4 Bradley, aj ked ich mala 0, kedze ziadne im este neboli dodane.
Takze podla Rusov UA uz stratila v bojoch 4 Bradley, aj ked ich mala 0, kedze ziadne im este neboli dodane.
-
- Pokročilý používateľ
ale oni uz akokeby chceli byt dodane, takze to sa rata ze boli.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ale veď oni už boli dávno dodané aj s vodičmi, neoficiálne. Pre plebs sa čaká na odhalenie v blízkej dobe.
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
co sa kto cuduje, sovieti vzdy plnili plany minimalne na 150%.(vid HIMARS-y).
ocakavajte behom par dni oznamenie o zdecimovani 2 divizii leopardov 2. Coskoro budu z neba zostrelovane v krdloch f35-ky. A ak sa cestou nepokazi Admiral Gorskov, tak aj 3-4 Ford class carriery budu potopene.
ocakavajte behom par dni oznamenie o zdecimovani 2 divizii leopardov 2. Coskoro budu z neba zostrelovane v krdloch f35-ky. A ak sa cestou nepokazi Admiral Gorskov, tak aj 3-4 Ford class carriery budu potopene.
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
-
- Pokročilý používateľ
.
cerstve z truby
https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/01/18/7385344/
zomrel ukrajinsky minister vnutra, statny tajomnik a zopar dalsich pohlavárov
doriti
cerstve z truby
https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/01/18/7385344/
zomrel ukrajinsky minister vnutra, statny tajomnik a zopar dalsich pohlavárov
doriti
"Nágoda"?
skor hmla a neosvetlene budovy