Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
uplne najviac! ..placem z toho navigovania - ÁNO PAŇE!
nikto si nedaval robit generalku motora, co +/- mozem cenovo ocakavat?
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ja som sice daval, ale na felicii a to sa myslim neda porovnavat
(ale ak by ta to zaujimalo, cca 180€ )
(ale ak by ta to zaujimalo, cca 180€ )
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
TO hawkeye:
Pokial ti auticko ide, nedymi, ako stary parnik + nestraca vykon. Nerip donho. Ak urobis generalku mozno ti nevydrzi ani 20 tis, pokial vsetko slape, nemas problemy, tak nic nerob a uzivaj si, ze mas v pohodke auto
Pokial ti auticko ide, nedymi, ako stary parnik + nestraca vykon. Nerip donho. Ak urobis generalku mozno ti nevydrzi ani 20 tis, pokial vsetko slape, nemas problemy, tak nic nerob a uzivaj si, ze mas v pohodke auto
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
7:31Geralt napísal:uplne najviac! ..placem z toho navigovania
Lava 5 ... ci prava 5 ... to je jedno
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Go do serioveho stavu nema vyznam
Akurát vyčistiť turbo, manifold, vstreky vyčistiť ultrazvukom a nastaviť, ale lacnejšie by vyšli nove pp764 ( mal by si do 130 koni na seriovom ALH/AGR, ak by si dal aj chip tak cca 150ps
Nalogovat vagom váhu vzduchu a vgt, či ide ako má ak nie hľadať príčinu
Príp. Zmerat kompresiu valcov
Ono séria umiera pri 2800-3000ot. Dobrým chipom ide do 4-4500ot
Vozil som sa na cupre 1.9 Tdi s odmeranymi 212ps/450 NM a bolo to ostré ako moja predchádzajúca Honda a 5000ot. To dalo fpoho...
Akurát vyčistiť turbo, manifold, vstreky vyčistiť ultrazvukom a nastaviť, ale lacnejšie by vyšli nove pp764 ( mal by si do 130 koni na seriovom ALH/AGR, ak by si dal aj chip tak cca 150ps
Nalogovat vagom váhu vzduchu a vgt, či ide ako má ak nie hľadať príčinu
Príp. Zmerat kompresiu valcov
Ono séria umiera pri 2800-3000ot. Dobrým chipom ide do 4-4500ot
Vozil som sa na cupre 1.9 Tdi s odmeranymi 212ps/450 NM a bolo to ostré ako moja predchádzajúca Honda a 5000ot. To dalo fpoho...
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Sphyn0x ta e36 - kupil ju za nejakych 3500, ako je pravda ze dal par korun do toho auta, ale skor by som povedal ze ho doji ako zveladuje a druha vec, dal tam sedacky a uz je to Mko? ma troska zmiesane myslienie chalan
tu ho tak troska ohovaraju chalani zo sekcie 5er e60
jeden nemenovany clen tohto fora predavajuci radoby E36 M3 [sak to ma sedacky a spataky z M3, tak to je jasna M3 vole p1co!!] by ti hned povedal, ze treba si vsetko priratat do predajnej ceny a este ju j8bnut pre istotu dvojnasobne vyssiu nez je trhovy priemer lebo to je unikat na CZ/SK scene
to chriss - dal som do nej podla posledneho zuctovania 1800euro v nahradnych dieloch, z toho turbo ma vyslo na 500. coskoro budem riesit tlmice, predsa len pri 260tkm nebuchaju ani nic, ale hopkanie po slovenskych jamach je uz citelne. mne ide o to ze ate pd stoja na moje auto 80euro a to su 324mm a na oktavku stoja 78 a maju velkost 286mm, tlmice stoja sachsy 110euro na oktavku a na moje 130, ano beriem to je to rozdiel, ale az tak velky? btw nesom vobec zarity bmwckar, ale nenasiel som nic co by mi viac pasovalo zatial, mam k tomu diag (nie cinsky kablik za 15e), klubova podpora je celkom slusna plus mam schemy skladania, takze 95% ak mam cas a chut si viem spravit sam.
k tym 200t som chcel povedat, ze maloktore auto ma pod 200t, tym nemyslim tie na budikoch.
tu ho tak troska ohovaraju chalani zo sekcie 5er e60
jeden nemenovany clen tohto fora predavajuci radoby E36 M3 [sak to ma sedacky a spataky z M3, tak to je jasna M3 vole p1co!!] by ti hned povedal, ze treba si vsetko priratat do predajnej ceny a este ju j8bnut pre istotu dvojnasobne vyssiu nez je trhovy priemer lebo to je unikat na CZ/SK scene
to chriss - dal som do nej podla posledneho zuctovania 1800euro v nahradnych dieloch, z toho turbo ma vyslo na 500. coskoro budem riesit tlmice, predsa len pri 260tkm nebuchaju ani nic, ale hopkanie po slovenskych jamach je uz citelne. mne ide o to ze ate pd stoja na moje auto 80euro a to su 324mm a na oktavku stoja 78 a maju velkost 286mm, tlmice stoja sachsy 110euro na oktavku a na moje 130, ano beriem to je to rozdiel, ale az tak velky? btw nesom vobec zarity bmwckar, ale nenasiel som nic co by mi viac pasovalo zatial, mam k tomu diag (nie cinsky kablik za 15e), klubova podpora je celkom slusna plus mam schemy skladania, takze 95% ak mam cas a chut si viem spravit sam.
k tym 200t som chcel povedat, ze maloktore auto ma pod 200t, tym nemyslim tie na budikoch.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Tak podľa výkonu mi bolo hneď jasné, že to M3 nie je.
Ale hladal som na českých aj slovenských bazároch a krajšiu E36 som veru nevidel.
Jedine asi potom doviezť nejaký slušný kúsok z Nemecka. Kolko by asi tak stál?
Ale hladal som na českých aj slovenských bazároch a krajšiu E36 som veru nevidel.
Jedine asi potom doviezť nejaký slušný kúsok z Nemecka. Kolko by asi tak stál?
- jararak
- Moderátor
si si isty ze chces e36? je to uz dost stare auto ktore uz bude chciet hrbu dukatov, na celom slovensku viem az asi o jednom ktore nebolo burane a stoji este ako tak za pohlad (najdi si na bmwklube gajdy007). vodicovi dava az prehnane vela informacii, je pekne ze vies o kazdom kamienku na ceste, avsak pokial nebudes mat podvozok v 100% stave, tak to bude problem udrzat v jednej linii. (ono to je problem vsetkych bmw, pretoze maju najpresnejsie riadenie co som zatial skusal, ale u e36 je to extra)
ono za podobne peniaze idu uz e46 ktore su novsie, maju protikoroznu ochranu, vybava bola bohatsia, popripade bolo viac moznosti co do toho nastrepat, motor je uz doblevanos a pri rovnakych podmienkach vie ist mozno aj o liter mensou spotrebou, taka 323i vie mesto ist aj za 8 litrov co je vcelku zabavne cislo oproti htpcke ktora jazdi za 9.
ono za podobne peniaze idu uz e46 ktore su novsie, maju protikoroznu ochranu, vybava bola bohatsia, popripade bolo viac moznosti co do toho nastrepat, motor je uz doblevanos a pri rovnakych podmienkach vie ist mozno aj o liter mensou spotrebou, taka 323i vie mesto ist aj za 8 litrov co je vcelku zabavne cislo oproti htpcke ktora jazdi za 9.
Watching you ...
- jararak
- Moderátor
Takto vedla mna zastavil nejaky exot, stal som viac vlavo, pretoze auto napravo odomna stalo na ciare, tak aby mohli vystupit decka a neotrieskali ho
Watching you ...
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
pani, mam otazku
co vsetko treba spravit, ked si chcem prepisat kamosove auto na seba?
co vsetko treba spravit, ked si chcem prepisat kamosove auto na seba?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
takze jararak ma e34 530d ? Ako si v celku spokojny s tym autom ? Ako som vravel kamart pre nedavnom kupil 525tds vo vynikajucom stave (farba alpinweiss takze vidno kazdu hrdzu). Kupil ho od stareho muza ktory ho mal v garazi takze je vcelku zachovali. Neprehrieva sa tak zajavne nema prasknutu hlavu ako byva zvykom. Len mal problem s nejakou hadickou ktora ide do nasavania (taka ktora vedie asi od turba) a bez nej to vobec neslo (tak to kupil). Vymenil uz to islo lepsie. No stale ma asi rozstelovane predstihy ako si to steloval ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Podla zadnych svetiel by som skor tipoval E39.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.