Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
E39
E34
E34
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Otazka do plena: Ake pre mna vyplyvaju prakticke problemy pri beznej prevadzke vozidla, ktore ma zapisanu kategoriu N1?
Viem, ze od 1.3.2012 uz netreba mat deliacu mrezu. Tiez si treba dat pozor na pocet miest zapisanych v technicaku, aby to nebolo len dvojmiestne vozidlo (hoci tam niekto namontuje aj zadne sedacky). Ale co ine? Su nejake ine poplatky za nieco, povinnosti, atd oproti beznym M1 autam?
Viem, ze od 1.3.2012 uz netreba mat deliacu mrezu. Tiez si treba dat pozor na pocet miest zapisanych v technicaku, aby to nebolo len dvojmiestne vozidlo (hoci tam niekto namontuje aj zadne sedacky). Ale co ine? Su nejake ine poplatky za nieco, povinnosti, atd oproti beznym M1 autam?
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
shajek - ked je na klube, nech sa skusi nakontaktovat na chalana s nickom petoK, sikovny elektrotechnik, ma diagnostiku (asi 100x drahsiu ako ja) a uz nieco ma za sebou, minimalne bude vediet poradit v okoli kto mu to da dokopy
tds bol najlepsi motor v roku 92 kedy vznikol a este tusim 4 roky potom, bohuzial pise sa rok 2012, par kamosov chcelo ten motor znicit a nedarilo sa im to dost dlho, takze ono ten kto ho znici musi byt strasne prasa, zaklad je netahat ho hned do otacok a potom zase dochladit turbo. podtlakove hadicky som menil aj ja teraz, nebol som schopny ujst golfu na dialnici, po 150tke som to vzdal a pritom spotreba cca 10l. moze byt este problem so snimacom atmosferickeho tlaku, taktiez cerpadlo sa lubi kazit a aj ked ho niekto opravi, nevie ho kazdy nastavit. inac ten motor je naozaj zaujimavy ked je v 100% kondicii a popravde mam co s nim robit aj ja s mojim.
a otazke, ano na fotke je moja e39 530d
tds bol najlepsi motor v roku 92 kedy vznikol a este tusim 4 roky potom, bohuzial pise sa rok 2012, par kamosov chcelo ten motor znicit a nedarilo sa im to dost dlho, takze ono ten kto ho znici musi byt strasne prasa, zaklad je netahat ho hned do otacok a potom zase dochladit turbo. podtlakove hadicky som menil aj ja teraz, nebol som schopny ujst golfu na dialnici, po 150tke som to vzdal a pritom spotreba cca 10l. moze byt este problem so snimacom atmosferickeho tlaku, taktiez cerpadlo sa lubi kazit a aj ked ho niekto opravi, nevie ho kazdy nastavit. inac ten motor je naozaj zaujimavy ked je v 100% kondicii a popravde mam co s nim robit aj ja s mojim.
a otazke, ano na fotke je moja e39 530d
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Zoom dobre nadhodil, ako je to s mrežou? Dá sa len tak vydrbať bez nejakých úradných blbostí?
.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Mrezu si mozes vybrat sam, ale musis si nieco dat upravit v TP tusim. Ja ked som kupoval Hondu, tak byvaly majitel mi vravel, ze nieco musel riesit v TP.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
tankoval z vas uz niekto na samoobsluznej avanti v AT?
vcera tam bola dobra cena (1.303) tak som sa stavil vo viedni, strcil do toho debetku, natukal pin, pekne po slovensky to na mna pisalo, zozralo mi to 130euro z uctu, natankoval som za 35e (asi 1/2 nadrze do plna) a siel prec. Predpokladam ze rozdiel mi coskoro vratia, len pre istotu ci ma neobtiahli.
edit : zoom, ta tvoja 750i uz isla do sveta?
vcera tam bola dobra cena (1.303) tak som sa stavil vo viedni, strcil do toho debetku, natukal pin, pekne po slovensky to na mna pisalo, zozralo mi to 130euro z uctu, natankoval som za 35e (asi 1/2 nadrze do plna) a siel prec. Predpokladam ze rozdiel mi coskoro vratia, len pre istotu ci ma neobtiahli.
edit : zoom, ta tvoja 750i uz isla do sveta?
Watching you ...
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Tak som trosku studoval tie rozdiely medzi N1 a M1 a vyzera to byt, ze vsetko je rovnake. Minimalne teda sa rovnako chodi kazde 2 roky na STK [zdroj], poplatky na STK su rovnake ako pri M1 [zdroj] a pre N1 platia rovnake zakazove znacky ako pre M1, kedze sa jedna o vozidla do 3,5 tony [zdroj]. Taktiez dialnicne znamky su rovnake, kedze tie sa delia podla do kategori do a nad 3,5 tony (pozeral som v SK, CZ, HU, AT).
Co sa tyka demontaze mreze, pokial je v technicaku zapisane, ze auto ma deliacu priecku, treba sa vybavovat s darmozracmi a vybehavat nejake uradne chujiny. Pokial to tam zapisane nie je, staci ju proste demontovat a zahodit. Postup, co treba spravit je napisany v tomto clanku.
Najvacsi pripadny problem tak zostava pocet miest na sedenie, ktory je zvycajne okresany z 5 na 4, v horsom pripade na 2. Treba si dat pozor, aby v aute nesedelo viac ludi, nez je povolene, lebo v pripade havarie (zranenia, usmrtenia) by to bola asi dost pritazujuca okolnost.
jararak: 7er je uz cca pol roka prec.
Co sa tyka demontaze mreze, pokial je v technicaku zapisane, ze auto ma deliacu priecku, treba sa vybavovat s darmozracmi a vybehavat nejake uradne chujiny. Pokial to tam zapisane nie je, staci ju proste demontovat a zahodit. Postup, co treba spravit je napisany v tomto clanku.
Najvacsi pripadny problem tak zostava pocet miest na sedenie, ktory je zvycajne okresany z 5 na 4, v horsom pripade na 2. Treba si dat pozor, aby v aute nesedelo viac ludi, nez je povolene, lebo v pripade havarie (zranenia, usmrtenia) by to bola asi dost pritazujuca okolnost.
jararak: 7er je uz cca pol roka prec.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Ano, toto je bezne, do par dni sa ti peniaze na ucte opat uvolnia. Aj mne sa to stalo.jararak napísal:tankoval z vas uz niekto na samoobsluznej avanti v AT?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Tak ja som konecne hrdym majitelom E38 740i nadhera facha krasne, ale klasicke chybi su uz tu
Hlavne tie budiky ma hnevaju (umrete pixle). Ale je neskutocne komfortne a za tu cenu mi je jedno co stoja diely, skvelo sa mi plava po ceste. Nejazdim ako prasa, nastastie uz som z toho vyrastol. Pri takejto lodi je vychutnanie si jazdy + usmev ked vystupim v ciely
Hlavne tie budiky ma hnevaju (umrete pixle). Ale je neskutocne komfortne a za tu cenu mi je jedno co stoja diely, skvelo sa mi plava po ceste. Nejazdim ako prasa, nastastie uz som z toho vyrastol. Pri takejto lodi je vychutnanie si jazdy + usmev ked vystupim v ciely
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
aj s feliciou sa usmievam ked vystupim v cieli, hlavne preto ze som rad ze som dosiel
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Ešte k tej E36ke:
Aké sú rozdiely v druhom označení. Myslím napr. 318i, 323i, 325i atď. ?
Aké sú rozdiely v druhom označení. Myslím napr. 318i, 323i, 325i atď. ?
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Len? Nejaké design zmeny nič?
A kolkatka má najväčší a najmenší?
A kolkatka má najväčší a najmenší?