To je sice super, ale... Koho je ten stadion a prilahly stadion ? Nie nahodou Juraj Š., dalsi z velkych kamosov Smer a.s. ? Co s tym ma aktualna vlada ?KatjushaMan napísal:Predrazily ho strasne moc
Politicka debata
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Politicka debata
toto bol podla mna jeden z najvacsich o*ebov na svete, ten hajzel mal uz teraz sediet a Cernak ho mal pichat do zadku v base.faugusztin napísal:To je sice super, ale... Koho je ten stadion a prilahly stadion ? Nie nahodou Juraj Š., dalsi z velkych kamosov Smer a.s. ? Co s tym ma aktualna vlada ?KatjushaMan napísal:Predrazily ho strasne moc
Spoiler: ukázať
a ten hotel co patri pod Hilton (kde okradli Demitru) myslim ze tiez nema za vlastne...
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
chlapi neviem ci to tu nieje ale ak nie tak to jednoducho nemoze chybat
odporucam vsetkymi desiatimi skvely britsky serial
ano pan minister resp
ano pan premier
hlavny predstavitel nnestastie zomrel takze sa natocili iba dve serie ale urcite stoja za to
neskutocne som sa ja osobne narehlil a paci sa to fakt kazdemu komu som to poslal
jedna fantasticka parodia na fungovanaie statu
ano pan minister resp
ano pan premier
hlavny predstavitel nnestastie zomrel takze sa natocili iba dve serie ale urcite stoja za to
neskutocne som sa ja osobne narehlil a paci sa to fakt kazdemu komu som to poslal
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
odporucam pozriet si spravy alebo kuknut noviny a parodiu na fungovanie statu budes vidiet tiezlezgy napísal:chlapi neviem ci to tu nieje ale ak nie tak to jednoducho nemoze chybat
ano pan minister resp
ano pan premier
MB: MSI Z77A-G45 CPU: Intel i7 2600k + Cooler Master Nepton 240M
DDR3: 2x8GB Kingston DDR3 1333MHz CL9 HyperX Fury White Series
VGA: GAINWARD GTX970 Phantom HDD: WD3200AAKS + WD6400AAKS
Zdroj: CORSAIR TX650 LCD: BenQ T2200HDA Case: Cooler Master Dominator
I AM NIKON
DDR3: 2x8GB Kingston DDR3 1333MHz CL9 HyperX Fury White Series
VGA: GAINWARD GTX970 Phantom HDD: WD3200AAKS + WD6400AAKS
Zdroj: CORSAIR TX650 LCD: BenQ T2200HDA Case: Cooler Master Dominator
I AM NIKON
povedzme si to na rovinu:
kebyze mozes pristu ku dveram a zapisat sa na zoznam, ze za to dostanes cistych 280 eur (kazdy den co sa tam objavis) co by si spravil ?
cestou na lietadlo/letisko by si sa zastavil do prace, kde ma uradnicka otvorene "az" od 7:00 a zapises sa do zosita
vybavene
... o nic horsie ako ktorykolvek uradnik na slovensku ...
kebyze mozes pristu ku dveram a zapisat sa na zoznam, ze za to dostanes cistych 280 eur (kazdy den co sa tam objavis) co by si spravil ?
cestou na lietadlo/letisko by si sa zastavil do prace, kde ma uradnicka otvorene "az" od 7:00 a zapises sa do zosita
vybavene
... o nic horsie ako ktorykolvek uradnik na slovensku ...
lava, prava, lava, prava ...
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
To ma vôbec nezaujíma. Aj keby to spravil každý, je to strašné svinstvo. A ešte by európske dane chceli vymýšľať, si to skúste zrátať, že koľko peňazí ročne zhltnú plus presuny Štrasburg-Brusel plus tá kopa poradcov.
A sranda, že všetci sa chovali ako zlodej pristihnutý pri čine
Aristokracia v skutočnosti zo sveta nikdy nevymizla, len si stále hľadá iné názvy.
A sranda, že všetci sa chovali ako zlodej pristihnutý pri čine
Aristokracia v skutočnosti zo sveta nikdy nevymizla, len si stále hľadá iné názvy.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
napriek vysledkom v nasej ankete vlada pada...
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
a to som ani vesteckú gulu nepotreboval
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
dobre som tipol ze padne 2011
dufam, ze poslanci SDKU, KDH a Mosta sa pri rannom pohlade do zrkadla pogrcaju, prajem im to z celeho srdca
takbeardie napísal:dufam, ze poslanci SDKU, KDH a Mosta sa pri rannom pohlade do zrkadla pogrcaju, prajem im to z celeho srdca
.