COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Coronavirus a co si o tom myslite?
Takze vlada zakaze predaj respiratorov na Slovensku.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
...drsnejsi bol koment ministra, ze kto ma doma nepouzite respiratory, ma ich (idealne) odovzdat prislusnym zlozkam... kto sa tu chvalil, ze ma cerstvo nakupene po 40e? Chytro zmazat prispevok s priznanim
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Nech sa paci, tu je cely mechanizmus: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3591987/SAJBAMA napísal: ↑So 28. Mar, 2020, 13:49 Jedna vážnejšia otázka. Mohol by si mne (alebo kľudne niekto iný) laicky vysvetliť ako funguje infekcia cez oči? Značka - i am not a medic
Ja ako laik by som si myslel, že normálne cez slzné kanáliky ako iné pliagy a následne "stečie" do slizníc. Alebo to funguje v tomto prípade inak?
Ďakujem za odpovede
FVE 12.45 kWp V/Z
Ale už prestaň trapošiť Leon, sám seba presviedčas o týchto argumentoch . Fakt ako ako ficko keď kopal nožičkami. Najbližšie si čo vymyslíš? Že nemajú powerbanky a elektriku tak nemôžu nabíjať?
https://www.youtube.com/watch?v=kdOPBP9vuZAeSsay napísal: ↑Pi 27. Mar, 2020, 18:30 Včera som objednal, dnes prišli
https://www.coronamask.sk/
Vyzná sa tu niekto v tých FFP3 ?? je to originál, alebo len dajaký podvod
.
Urcite ich uz vcera vsetci skusali ci funguju.
Veková štruktúra nakazených v SR:
https://public.flourish.studio/visualis ... on/1711278
.
mirjak pise, ze vraveli nepouzite. Naco by im aj bol pouzity...
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
ja som objednal ocovi respiratory, este su na ceste. snad ich nikto nezhabe
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Pár dní dozadu to isté v ČR, čakal som presne to isté u nás. Človek si zoženie za vlastné peniaze, vlastnou cestou vyššiu formu ochrany, kde štát uplne zlyhal a ešte aj to je zlé. Choré.
Naposledy upravil/-a Odar v So 28. Mar, 2020, 17:26, upravené celkom 1 krát.
Vlastnou hlavou.
Mas mat textilne homemade nech nevytrcas z radu. Snad vsetky respiratory vyfukuju cez ventil niekam do stran, tak hlavne zakazme predaj. Ako keby sa cez rusko nevydychovalo.
Tu su pelleho: tzv “polvrstvove” https://imgur.com/a/nlSf6Kd
Mas mat textilne homemade nech nevytrcas z radu. Snad vsetky respiratory vyfukuju cez ventil niekam do stran, tak hlavne zakazme predaj. Ako keby sa cez rusko nevydychovalo.
Tu su pelleho: tzv “polvrstvove” https://imgur.com/a/nlSf6Kd
.
dfaq si zober ze mas daku firmu co uz 10 generacii robi v tomto obore a stat zakaze tvoj biznis a zhabe ti majetok. Trocha masaker nie?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Problem respiratorov je ten, ze nevykonavaju funkciu, pre ktoru sa ruska zaviedli. Ako sa uviedlo aj na tlacovke - kludne, ak mas vlastny respirator, tak ho pouzivaj - avsak si povinny cez neho dat aj rusko.
@Broslo: Ak predavas respiratory, tak si ich uz davno mal ponuknut na odpredaj pre stat, kedze ide o nedostatkovy tovar pre zdravotnikov.
@Broslo: Ak predavas respiratory, tak si ich uz davno mal ponuknut na odpredaj pre stat, kedze ide o nedostatkovy tovar pre zdravotnikov.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
stiv - - > Presne tak. A ešte ako správna ovca sa mám pofotiť v homemade rúšku na Facebook a potom hejtovať sledovanie pomocou BTSiek.
BTW keď tú paniku ohľadom respikov spustili v ČR, náročky som pozeral ten "výfuk“, cez ktorý makazím pol mesta. Je tam sieťka, ktorá má pravdepodobne vyššiu hustotu, ako ktorákoľvek handra na hube, nehovoriac o ploche toho otvoru. Nepokladám sa v žiadnom prípade za experta na ochranné prostriedky, ale keď má respirátor zdravotný personál (teda keby ho mal ), je potom OK, že na mňa dotyčný fučí cez výfuk? A čo politická špička?
BTW keď tú paniku ohľadom respikov spustili v ČR, náročky som pozeral ten "výfuk“, cez ktorý makazím pol mesta. Je tam sieťka, ktorá má pravdepodobne vyššiu hustotu, ako ktorákoľvek handra na hube, nehovoriac o ploche toho otvoru. Nepokladám sa v žiadnom prípade za experta na ochranné prostriedky, ale keď má respirátor zdravotný personál (teda keby ho mal ), je potom OK, že na mňa dotyčný fučí cez výfuk? A čo politická špička?
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Zdravotný personál je v kontakte s nakazenými a teda potrebujú chrániť seba a nie ich.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10