Všeobecná diskusia
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Len z praxe... vsak vyskusaj. Mozno iny kraj - iny mrav. Narazal som hlavne na odporucanie volat policajtov vzdy, aj ked som na vine, skoda je pod limit a vsetko je jasne. Aj takto bojuju policajti za znizovanie nehodovosti - co sa nespisalo sa nestalo, poistne udalosti ich nezaujimaju a potom "nehodovost" klesa.Snake napísal: Policajt je povinný pri výjazde spísať zápisnicu, už len preto že sa musí vedieť kam a na jaký výjazd šiel, takže neviem odkial máš toto čo si napísal.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tak nakoniec som kupil bmw z4 3.0si, 2008rv, 95tis km, prvy majitel,265ps,automat s packami pod volantom,Mpacket a tak:)))
p,.s. moje prve bmw ,dufam,ze sa mi zapaci este viac ako som si ho doteraz oblubil
p,.s. moje prve bmw ,dufam,ze sa mi zapaci este viac ako som si ho doteraz oblubil
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
pekne... a par postov dozadu si pisal, ze chces nieco dochodcovske, aby si neprisiel o vodicak
ach, to auto má krásny zvuk keď podradíš, také zabublanie z výfuku, ináč roadster či coupé?quicky napísal:tak nakoniec som kupil bmw z4 3.0si, 2008rv, 95tis km, prvy majitel,265ps,automat s packami pod volantom,Mpacket a tak:)))
coupe sa tusim robilo so slabsim trojlitrom
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
pekne pekne... tiez planujem o rok-dva nieco take na leto, daj potom vediet, ake skusenosti mas s nim atd...quicky napísal:tak nakoniec som kupil bmw z4 3.0si, 2008rv, 95tis km, prvy majitel,265ps,automat s packami pod volantom,Mpacket a tak:)))
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
quicky odkila na to bere love kamo? sockarska otazka no take auto musi nieco stat nie?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
zda sa mi ze quicky si kupuje jazdene auta do 10k € a casto ich meni
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Typicka otazka Slovaka Proste na to ma, neries. Navyse ti nic nebrani kupit/predat auto aj 6x za rok.stefan.koval napísal:quicky odkila na to bere love kamo? sockarska otazka no take auto musi nieco stat nie?
tiez som nepochopil otazku.. sak si kupuje dobre auta za este primeranu sumu, podla mna sa neoplati mat jedno auto dlho, hlavne nie taku vyssiu strednu triedu, vsetko jazdene sa to pohybuje cca okolo tej istej ceny, tak preco nevyskusat viac a spravit si prehlad, vsak
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
akoze, ak kupujes stale auta rovnakej triedy a hlavne priblizne rovnakej cenovej kategorie, tak neni problem potom na to ani nejak moc neminas... mozno je to dokonca lepsie jak kupovat auto povedzme raz za 5 rokov, lebo dotedy to stare uz strati hodnotu a prerabas...
Steam: michalsveto
Prajem vám zažiť ten pohľad fízlov keď zastavíte v garáži a oni vtedy doplachtia za vami ešte aj majáčiky na sekundu pustil , holt nevydalo chlapcom
.
podobnu vec som zazil, ked som na parkovisku vystupoval z auta a chceli doklady, tak som im dal obciansky
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Mam to chapat tak ze ked uz stojim niekde na parkovisku pred bytovkami a zamykam auto, uz nie som vodic ale len chodec a teda doklady od auta a moj vodicsky ich nema co zaujimat? (tiez som mal taky nazor ze ak som uz u mna na pozemku ak mam dom a vlastnu garaz teda, organ tam nema vobec co vstupovat a uz vobec nie chciet fukat atd)
Pytam sa lebo frajerkinho bratranca tiez takto kontrolovali az ked zamykal auto na ulici pred ich domom, a on idiot im fukal a nafukal...samozrejme pokuta + vodicak prec. Som mu tiez hovoril preco sa s nimi bavil ked uz bol vonku z auta, on bol z nich cely oplaseny a tak aj dopadol.
Ako to teda je? Niekde vonku na ulici pred vlastnym domom, niekde na Tesco parkovisku, na parkovisku pred bytovkou, a doma v mojej garazi?
Pytam sa lebo frajerkinho bratranca tiez takto kontrolovali az ked zamykal auto na ulici pred ich domom, a on idiot im fukal a nafukal...samozrejme pokuta + vodicak prec. Som mu tiez hovoril preco sa s nimi bavil ked uz bol vonku z auta, on bol z nich cely oplaseny a tak aj dopadol.
Ako to teda je? Niekde vonku na ulici pred vlastnym domom, niekde na Tesco parkovisku, na parkovisku pred bytovkou, a doma v mojej garazi?