Všeobecná diskusia II
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia II
To ten start stop, ze po 2 rokoch menite baterky? Vo swifte baterka 8r v accorde 9r, to boli casy
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Civic 16r
kolegovej manzelke na uplne novom Karoku vybilo baterku z vecera do rana. V skodovke len krutili hlavou, na teste baterka udajne ok. Najprv vytiahli kratke trasy (cca 10km do roboty, 10 km z roboty + nakup). Samozrejme somarina. To sa potom este v priebehu asi mesiaca zopakovalo ked bola v praci a znova cez noc ked parkovala doma. Na treti pokus prisli s nejakou sialenou teoriou, ze ona ked zaparkuje, vystupi a az potom vypne motor s otvorenymi dverami, tak sa udajne auto neuspi a vyzerie to baterku zostal som cumiet v nemom uzase, ze co je to zac. Potom slo auto na diagnostiku do ciech, ale to uz dal kolega od toho ruky prec, ze je to jej auto a nech si to riesi ona, ked chcela skodovku.
kolegovej manzelke na uplne novom Karoku vybilo baterku z vecera do rana. V skodovke len krutili hlavou, na teste baterka udajne ok. Najprv vytiahli kratke trasy (cca 10km do roboty, 10 km z roboty + nakup). Samozrejme somarina. To sa potom este v priebehu asi mesiaca zopakovalo ked bola v praci a znova cez noc ked parkovala doma. Na treti pokus prisli s nejakou sialenou teoriou, ze ona ked zaparkuje, vystupi a az potom vypne motor s otvorenymi dverami, tak sa udajne auto neuspi a vyzerie to baterku zostal som cumiet v nemom uzase, ze co je to zac. Potom slo auto na diagnostiku do ciech, ale to uz dal kolega od toho ruky prec, ze je to jej auto a nech si to riesi ona, ked chcela skodovku.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
s tymto maju problem nove octavie, ze sa neuspia jednotky a baterka ko - tusim ze nejaka jednotka od volantu
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Vzhlad ok, nie je to pre kazdeho, ale ti Cinania vedia co je luxus, kurna moje VAG minivan sny
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
jj tiez mi vraveli ze mali jednu ediciu blbyvh bateriek a nevydrzali dlho a octavir spominal tiez cosi. na test im divne vyslo a nechal som.im auto na noc a rano zas tak vymenili. nerozumiem ze preco dakde menia a dakde nic
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
je to uz mimo zaruky tak ci tak
rovno som s baterkou objednal aj svorky https://www.battery-import.sk/svorky-a- ... ne--165mm/
k tomu nejake tie 4+4m medenej 16mm2 a budu startovacie kable
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
a nie je tych 16mm2 dako malo, ked sa s tym uz ides zabavat?
efb/agm ?
"inteligent alternator? microhybrid?
"inteligent alternator? microhybrid?
neviem, este ci pouzijem 16 alebo 25... 16tka vazi snad polovicu toho co 25tka, lepsie sa s tym manipuluje, skladuje... Doteraz som auta startoval podla toho aky odrezok bol akurat v kufri, a nestalo sa mi aby som nieco nenastartoval
16tka by mala nahodit 2.0TDI a 6 valcove benziny aj keby som druhu baterku uplne odpojil(co je snad uplne nerealna situacia)
25tka by mala spolahlivo stacit aj na 3.0TDI s uplne odpojenou baterkou
sa rozhodnem ked to budem skladat
startstop, inteligentny alternator tiez... Bola tam EFB, teraz som objednal AGM kedze cenovy rozdiel bol minimalny
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Ked uz ides robit kable tak si objednaj lepsie klieste, idealne nejake co maju obe strany prepojene medenym pletencom a zaroven nie prilis hrubu celust aby si zase vedel uychytit kontakty na akumulatore.
napriklad:
https://www.narva.sk/macchi-rag-fiorenz ... 21112.html
tieto som aj mal, vyhotovenie velmi dobre ale celuste su hladne takze lahko skznu:
https://www.narva.sk/mta-krokosvorka-40 ... 16855.html
napriklad:
https://www.narva.sk/macchi-rag-fiorenz ... 21112.html
tieto som aj mal, vyhotovenie velmi dobre ale celuste su hladne takze lahko skznu:
https://www.narva.sk/mta-krokosvorka-40 ... 16855.html
Spoiler: ukázať
Chcel som aby boli izolovane, to ze clovek skrtne plusom o kostru sa moze stat velmi lahko... A nerad by som riesil odpalene jednotky/popalil sa
Donitovat tam medeny prepoj je najmenej
Donitovat tam medeny prepoj je najmenej
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Inak to wrx, co sa dizajnu tyka, je pre mna sklamanie v blatnikoch, vyzera ako tucson alebo rav4. Neviem preco si idu tento styl.
Ja ako nechcem SUV tak si asi pojdet skusit Tarraco
neviem sa preniest cez fakt, ze za rovnake peniaze ma clovek alhambru 1.4 tsi fwd alebo tarraco 2.0 awd. A to s 180kw...
skuska bude kocik bez skladania do kufra, ak to da mozme ist na to!
Ja ako nechcem SUV tak si asi pojdet skusit Tarraco
neviem sa preniest cez fakt, ze za rovnake peniaze ma clovek alhambru 1.4 tsi fwd alebo tarraco 2.0 awd. A to s 180kw...
skuska bude kocik bez skladania do kufra, ak to da mozme ist na to!
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
a to za aku sumu?ja ked si dam fajn vybavu tak aj mensie auta uz su drahe a kde tam este alhabra. matko kocik odlozis za rok .
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook