Všeobecná diskusia II
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Všeobecná diskusia II
30 45 podla vybavy, princip je ale ze nove auto, sice mensie, ale lepsi motor, pohon aj prevodovka, a cena rovnaka. Jasne ze sa nedaju zrovnavat priestorom ale pride mi to zaujimave.
Dodacie doby ale budu asi ako vsade, 5+ mesiacov co?
Dodacie doby ale budu asi ako vsade, 5+ mesiacov co?
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
uz teraz sa caka 8-9 mesiacov a potom chodia telefonaty ze ked chces elektronicku detsku poistku ta este viac
dovez si nieco z Germanie
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Uf nemecko to teda isti
A zopar kompromisnych 2.0 tsi sharanov a alhambier sa najde
Edit: auta ako nehnutelnosti, kupujes na papiery vopred
A zopar kompromisnych 2.0 tsi sharanov a alhambier sa najde
Edit: auta ako nehnutelnosti, kupujes na papiery vopred
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ja som mal cez neaku znamost cez predstavenstvo skody a cakal.som polroka. teraz s cipmi isto sa to natiahne.ale zas mas v aute co si vyskladas. 30-45 je uber rozdiel. to vies mat 2auta pomaly .
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Ja som čakal na superb 6 mesiacov na prelome 2015/2016. Viem, že po mne objednávky čakali aj 8-9 mesiacov.
Situácia s cipmi sa nevyrieši len tak ľahko, kľudne to môže trvať aj celý budúci rok (možno až do 2023-24), evidentne je záujem rozširovať kapacity ako high end nodov (sub 7 nm), ale aj potreba lacných bežných nodov ako 22-45 nm (consumer electronics, automotive).
Situácia s cipmi sa nevyrieši len tak ľahko, kľudne to môže trvať aj celý budúci rok (možno až do 2023-24), evidentne je záujem rozširovať kapacity ako high end nodov (sub 7 nm), ale aj potreba lacných bežných nodov ako 22-45 nm (consumer electronics, automotive).
FVE 12.45 kWp V/Z
wrx... za rovnake prachy mozes kupit aj horsie v ramci eu.
petrolhedom odzvonilo, toto je jedna z poslednych sanci pred euro7. tie auta budu viac skurv..ako dnes.
petrolhedom odzvonilo, toto je jedna z poslednych sanci pred euro7. tie auta budu viac skurv..ako dnes.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Tak samozrejme 2.4 turbo s AWD v sportovo ladenom aute nebude zle.... Ale ako to vyzera... predok este ujde tie hnusne plasty a zadok... mozno keby sa to dalo do laku... Za mna je to dizajnovo velky fail a to sa mi napr. TypeR pacia vsetky gen.
Druha vec je, ze 270koni za tie peniaze nie je zas tak vela. Na sportove zvezenie je to sice dost ale s 300PS by sa to predavalo lepsie. Archaicka WRX 2.5 turbo ma po zmene vyfuku priblizne rovnaky vykon uz 15 rokov.
Druha vec je, ze 270koni za tie peniaze nie je zas tak vela. Na sportove zvezenie je to sice dost ale s 300PS by sa to predavalo lepsie. Archaicka WRX 2.5 turbo ma po zmene vyfuku priblizne rovnaky vykon uz 15 rokov.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Tie hrube hrany a plastove vanicky v podbehoch mi nesedia vobec, je to zvlastna moda pre mna.
Inak volal som do SEATu a prekvapivo dobre su dodacie doby. teda dobre, 4-5 mesiacov. ale to je aj v pohode, pojdem si predsa Tarraco skusit
Inak volal som do SEATu a prekvapivo dobre su dodacie doby. teda dobre, 4-5 mesiacov. ale to je aj v pohode, pojdem si predsa Tarraco skusit
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
6-12mes. na dodanie auta, je nic oproti 4r u noveho Land Cruisera. Lebo velky zaujem + cipova kriza, atd.
https://autogratis.sk/na-novu-toyotu-la ... u-to-roky/
https://autogratis.sk/na-novu-toyotu-la ... u-to-roky/
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
4-5m ti povie kazdy len potom ti budu vyvolavat a rusit co si si objednal, neveril by som dnes dodacim lehotam a uz vobec ne predajcovi ktory nic nevie
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Tak ja beriem, ze chcu nalakat, no hovoril ze takto im auta chodia a necakaju zmenu....
skusit si to pojdem tak ci tak, ale nejako sa to zmluvne musi dat zabezpecit ci? nic nove som este nekupoval
EDIT: je pravda ze nedavaju ziadne zlavy? typek sa dusoval ze family packety a bla bla prosto co je v konfiguratore to vie dat na stol, bez zlavy. chapem ak to tak je (seat ma ozaj dobre ceny) ale co myslite vy?
skusit si to pojdem tak ci tak, ale nejako sa to zmluvne musi dat zabezpecit ci? nic nove som este nekupoval
EDIT: je pravda ze nedavaju ziadne zlavy? typek sa dusoval ze family packety a bla bla prosto co je v konfiguratore to vie dat na stol, bez zlavy. chapem ak to tak je (seat ma ozaj dobre ceny) ale co myslite vy?
Naposledy upravil/-a Jednoduska v Št 16. Sep, 2021, 18:00, upravené celkom 1 krát.