Pneumatiky :)
Re: Pneumatiky :)
Mali sme v rodine auto s rezervou umiestnenou pod autom.
Po 4r sa tovarenske pneu zjazdili, prisiel napad zjazdit aj rezervu... Ze sa k nej dokupi rovnaka pneumatika.
Mas teda 2 rovnake pneumatiky na rovnakej naprave. Jedna DOT trebars 2013 druha DOT2018
Ta 2018 sa nornalne po 4rokoch zjazdi pod 2mm. Ta 2013 ma stale tak 3.5mm
Po 4r sa tovarenske pneu zjazdili, prisiel napad zjazdit aj rezervu... Ze sa k nej dokupi rovnaka pneumatika.
Mas teda 2 rovnake pneumatiky na rovnakej naprave. Jedna DOT trebars 2013 druha DOT2018
Ta 2018 sa nornalne po 4rokoch zjazdi pod 2mm. Ta 2013 ma stale tak 3.5mm
Takze cim dlhsie ich budes mat, tym viac ti vydrzia. :bigbrain:
Inac po zvazeni mi vysli ako zimaky dalsie Conti. Michelin su stare, Blizzaky sa mi nechce testovat a Conti uz som jazdil, takze pokracovanie.
Inac po zvazeni mi vysli ako zimaky dalsie Conti. Michelin su stare, Blizzaky sa mi nechce testovat a Conti uz som jazdil, takze pokracovanie.
.
hej rezerva pod autom uzasny napad... vonku mokro skaredo, skrehnute ruky a cierny som bol ako banik. Druhy krat volam radsej asistenciu
Inak k tym vasim najazdom, celkom som prekvapeny ze dokazete dat dole celorocky za 2 roky. Na Navare, co je teda trochu tazsia vaha, mam Dynapro ATM ktore maju okolo 80t km a este su nad zakonnym limitom, aj ked uvazujem ze ich vymenim lebo uz celkom slusne smykaju za mokra. V predu mam novsie Dynapro AT2, ktore maju cca 30t km a nijako viditelne z nich neubudlo. Co som pozeral recenzie, tak viacero ludi uvadza najazd okolo 100t km na nich.
Inak k tym vasim najazdom, celkom som prekvapeny ze dokazete dat dole celorocky za 2 roky. Na Navare, co je teda trochu tazsia vaha, mam Dynapro ATM ktore maju okolo 80t km a este su nad zakonnym limitom, aj ked uvazujem ze ich vymenim lebo uz celkom slusne smykaju za mokra. V predu mam novsie Dynapro AT2, ktore maju cca 30t km a nijako viditelne z nich neubudlo. Co som pozeral recenzie, tak viacero ludi uvadza najazd okolo 100t km na nich.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
lenze pneu pre taketo tazsie vozidielka maju prislusne dimenzovane veci, aj zivotnost... kamiony vraj najazdia okolo 300.000 na pneu.
Voyager 2001-2008, original vo vyrobe pouzivane pneu Goodyear NCT5, tiez najazdia mrte mrte, dagde okolo toho co pises = 70-80k km na sadu.
Voyager 2001-2008, original vo vyrobe pouzivane pneu Goodyear NCT5, tiez najazdia mrte mrte, dagde okolo toho co pises = 70-80k km na sadu.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
dnes vymena gum v BestDrive, 2318 korun, v prepocte cez 90 euro
priplatok za 18", priplatok za runflaty
ale som v BestDrive klube a mam aj karticku!
nabuduce zase do servisu Ford vo vedlajsej ulici, aj keby som mal cakat o tyzden dlhsie
priplatok za 18", priplatok za runflaty
ale som v BestDrive klube a mam aj karticku!
nabuduce zase do servisu Ford vo vedlajsej ulici, aj keby som mal cakat o tyzden dlhsie
Pekna cena:) ja som nasiel celkom slusny servis v Gani - Carling
prehodit 18 na hlinikove - 32e, 16tky za 22e
prehodit 18 na hlinikove - 32e, 16tky za 22e
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
V Ke som len tak ockom kukol na cennik v premio a bolo to okolo 70E
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
ITX >>> ATX
paci sa mi ta jeho tabulka https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =742439515
heh a kleber hp3 takmer neprekonatelne na snehu
heh a kleber hp3 takmer neprekonatelne na snehu
V akciach to uz bolo, ale GoodYear ma cashback na zimne/celorocky: https://www.goodyear.eu/sk_sk/consumer/ ... -2022.html
ITX >>> ATX
https://register-sk.goodyear.eu/infofil ... gn_B2C.pdf
1. Organizátor sa zaväzuje udeliť odmenu prvým 900 účastníkom
a. Účastník, ktorý si kúpi sadu (štyroch) zimných alebo celoročných pneumatík rovnakého
typu značky Goodyear o rozmere rovnom alebo menšom ako 16 palcov získa jednorazovú
peňažnú odmenu vo výške 20 EUR;
b. Účastník, ktorý si kúpi sadu (štyroch) zimných alebo celoročných pneumatík rovnakého
typu značky Goodyear s rozmerom 17 a 18 palcov získa jednorazovú odmenu vo výške 40
EUR;
c. Účastník, ktorý si kúpi sadu (štyroch) zimných alebo celoročných pneumatík rovnakého
typu značky Goodyear o rozmere rovnom alebo vyššom ako 19 palcov získa jednorazovú
odmenu vo výške 60 EUR.
1. Organizátor sa zaväzuje udeliť odmenu prvým 900 účastníkom
a. Účastník, ktorý si kúpi sadu (štyroch) zimných alebo celoročných pneumatík rovnakého
typu značky Goodyear o rozmere rovnom alebo menšom ako 16 palcov získa jednorazovú
peňažnú odmenu vo výške 20 EUR;
b. Účastník, ktorý si kúpi sadu (štyroch) zimných alebo celoročných pneumatík rovnakého
typu značky Goodyear s rozmerom 17 a 18 palcov získa jednorazovú odmenu vo výške 40
EUR;
c. Účastník, ktorý si kúpi sadu (štyroch) zimných alebo celoročných pneumatík rovnakého
typu značky Goodyear o rozmere rovnom alebo vyššom ako 19 palcov získa jednorazovú
odmenu vo výške 60 EUR.
No nech kukam tie testy hocijak, taka CC2 proste pre auta na styl oktavka, i30 - ak sa jazdi v rychlostnych limitoch nasich ciest musia stacit...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Kto povedal ze nebude? Janich mam cca mesiac a velka spokojnost. Necitim ze by nezvladali vykrojit zakrutu a pod.