Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
to auto nie je stavane na 150kmh na dialnici... necuduj sa ze ti to zozralo co to zozralo. to je ako keby som cakal od mojho ze pri 8500rpm mi to bude papat 6l...SAJBAMA napísal:Dostalo sa mi toho "potešenia", teda skôr božieho trestu, ísť 1500km na fabii I htp
kamos ma starsie htp a vravel, ze uz len na obchvate pri 100km/h mu to zere okolo 8 a toci k 4000 ot. Je mozne, ze sa htp predavaju s roznymi prevodovkami a preto su take rozdiely v spotrebe.SAJBAMA napísal:..
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Hm mozno,ze ta slabsia verzia to tak ma. Mam 47KW a pri 100km/h mam asi 3000 otacok. Spotreba je tam tusim okolo 7l. na dialnici urcite cez 8, a pri 80 cca 5.5
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mam 1,2 htp len neviem kolko kW. asi 47, chodim bezne 90-60km/h a spotreba 5L. na dilanici som siel praha brno a bolo to 8-9L bez klimi a 12 je fakt vela. zvyuk ma dobry? ak ano tak vyfuk je ok, skusl by som filtre ceknut. ma to mat max 10L pri 130 a aj 10L je vela
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Išiel som s klímov a 90kg v kufri, ale to je jedno, zvuk nemá dobrý, lebo je to htp... dosť ironie, nebolo počuť deravý výfuk, a mne je to v podstate jedno nebudem nič kontrolovať, nie je moje, a mám to našťastie zasebou...
Odpoveď na to či bolo toto poskytnutie náhradného vozidla daným "servisom" normálne už mám... Nebolo...
Ja myslím, že s tou alteou to není také hrozné, a aj mne sa stalo že som dostal za s60ku s80 ako náhradné, a aj keď som za Sko dostal Viano čo je za limuzínu dodávka a ajtak som s tým nemal žiaden problém. Myslím že adekvátne vozidlá vačšinou v určitom prípade ani nemajú a ak majú tak ich nepožičiavajú, a aj to celkom chápem.
Problém je však, že pri dnešnom preberaní vozidla, som dostal na faktúre aj položku, zapožičanie náhradného vozidla klientovi, a teraz pozor, za 119€ s dph Za starú fábiu na jeden deň nevraviac o tom že to by malo byť bezplatne.
Kedže je auto firemné tak som nemohol argumentovať na mieste zmluvou, ale na 99 percent som si istý, že je tam zázračná formulka ako predávajúci bezplatne poskytne kupujúcemu náhradné vozidlo v prípade záručného servisu, idem si ju vyžiadať...
A najlepší na celom tom bol prístup toho "referenta pre styk so zákazníkmi" za pultom, keď som slušne poznamenal, že zapožičanie by malo byť podľa môjho názoru zadarmo, a že tá cena za tú fábiu na jeden deň je nehorázna, nevraviac o tom, že je nehorázne mi dať fábiu na ktorú majú niekde v zadu strčenú, keď mám od nich ročné auto vyššej strednej triedy.
A jeho odpoveď: "Prečo sa rozčulujete, veď to máte služobné to platí firma a nie vy..." A že zadarmo je odvoz zákazníka zo servisu u nich a nie zapožičanie vozidla... Na poznámku o tom že aj s firemným treba slušne hospodáriť reagoval úškrnom, to je snaď sen... kde to žijeme?
Odpoveď na to či bolo toto poskytnutie náhradného vozidla daným "servisom" normálne už mám... Nebolo...
Ja myslím, že s tou alteou to není také hrozné, a aj mne sa stalo že som dostal za s60ku s80 ako náhradné, a aj keď som za Sko dostal Viano čo je za limuzínu dodávka a ajtak som s tým nemal žiaden problém. Myslím že adekvátne vozidlá vačšinou v určitom prípade ani nemajú a ak majú tak ich nepožičiavajú, a aj to celkom chápem.
Problém je však, že pri dnešnom preberaní vozidla, som dostal na faktúre aj položku, zapožičanie náhradného vozidla klientovi, a teraz pozor, za 119€ s dph Za starú fábiu na jeden deň nevraviac o tom že to by malo byť bezplatne.
Kedže je auto firemné tak som nemohol argumentovať na mieste zmluvou, ale na 99 percent som si istý, že je tam zázračná formulka ako predávajúci bezplatne poskytne kupujúcemu náhradné vozidlo v prípade záručného servisu, idem si ju vyžiadať...
A najlepší na celom tom bol prístup toho "referenta pre styk so zákazníkmi" za pultom, keď som slušne poznamenal, že zapožičanie by malo byť podľa môjho názoru zadarmo, a že tá cena za tú fábiu na jeden deň je nehorázna, nevraviac o tom, že je nehorázne mi dať fábiu na ktorú majú niekde v zadu strčenú, keď mám od nich ročné auto vyššej strednej triedy.
A jeho odpoveď: "Prečo sa rozčulujete, veď to máte služobné to platí firma a nie vy..." A že zadarmo je odvoz zákazníka zo servisu u nich a nie zapožičanie vozidla... Na poznámku o tom že aj s firemným treba slušne hospodáriť reagoval úškrnom, to je snaď sen... kde to žijeme?
Workstation: HP Z230- i7 4770, 16gb DDR3, GTX 960, SSD RAID 2x256GB, 3x HP 24" LCD
To si ti debilkovia, co maju pocit, ze ak je to firemne, tak to mozeme znicit, ukradnut, kopat si do toho ... ved to nieje moje, nie? Sem-tam sa dostanem k sefovmu firemnemu a vzdy som sa k tomu spraval ako ku svojmu. Ale to je asi o mentalite a zakorenenych zvykoch, mozno si ti zopar jedincov raz uvedomi.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
najlepsi terenak je sluzobak:))) to tak vzdy na slovensku bolo....
vcera sa mi stal dobry trapas,bol som pre priatelku na Komoci ,a tam maju nieco ako piesok vsade. ale iba par cm. tak som tade isiel a uz ked som chcel ist domov ,ze sa idem otocit ,bum a len som ostal stat na mieste zapadol som v 5cm piesku potom ako sa taki dvaja starsi dosmiali tak ma vytlacili
vcera sa mi stal dobry trapas,bol som pre priatelku na Komoci ,a tam maju nieco ako piesok vsade. ale iba par cm. tak som tade isiel a uz ked som chcel ist domov ,ze sa idem otocit ,bum a len som ostal stat na mieste zapadol som v 5cm piesku potom ako sa taki dvaja starsi dosmiali tak ma vytlacili
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
neviem, ci to tu uz bolo. ak ano, tak sa ospravedlnujem.
celkom sila http://nahnevanyklient.blogspot.sk/
-
- Pokročilý používateľ
presne koli tomuto nikdy zo ziadneho autobazaru auto nekupim... ato ich :par: poznam,...
quicky napísal:najlepsi terenak je sluzobak:))) to tak vzdy na slovensku bolo....
-
- Pokročilý používateľ
aj o tomto su zivotne trapasy s takym coupe dobre som sa zasmial na tom ...
dnes budem objednavat pneu toyo proxes T1R 225/40 + 265/35 R18...
dnes budem objednavat pneu toyo proxes T1R 225/40 + 265/35 R18...
myslis ze s tymy sa nezahrabes? Just kiddin'
-
- Pokročilý používateľ
snad uz nie tak lahko:))) tak nakoniec dozadu islo predsalen predpisanych 255/35. nebol som si isty sirkou disku a zhadzovat sa mi nechcelo,tak som radsej zvolil co tam uz bolo
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
http://vybrali.sme.sk/diskusie/dpl/1891 ... -AUTO.htmlkillswitch napísal:neviem, ci to tu uz bolo. ak ano, tak sa ospravedlnujem.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2