hádajte čo, zomrel panel - vlna zhora dole a len som sledoval ako sa vypínali pixle a už nenabehli
reklamácia č.2 ...ešte jedna a rovno pôjdem do datacompu žiadať vrátenie peňazí
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
takže včerajším večerom pri metre znovu panel...zomrel
už som im písal, no už žiadne ďalšie výmeny, tretia reklamácia na rovnakú vadu (panel), tak budem chcieť skôr len protokol a rovno do obchodu a peniažky späť...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
No tak ty mas teda riadnu smolu. Mne po tych uvodnych 1+2 umretiach uz panely neumierali, ani nemali zlty nadych; mali iba par pixlov robiacich zle veci, ktore ale bez problemov vymenili za uplne funkcne kusy; a uz pomaly budem mat po zaruke .
doteraz ma to ešte se*ie...bol to perfektný monitor, nepotreboval kalibráciu, človek neriešil žiadne OSD menu a miliardu nastavení...všetko bolo prednastavené, akurát jas človek menil a mal som absolútny pokoj...škoda, že to už asi pri dnešných monitoroch už nikdy nezažijem