Dnes mi zvonil kuriér UPS s darčekom, prišla zásielka pasívov z eling.sk (škoda, že mám teraz akurát kartu na reklamácii

).
Ako som si myslel, poštovné nebolo najmenej, ale dá sa to prekusnúť (predsa len, prišlo to kuriérom pekne k domu, takže OK). Poštovné aj s dobierkou vyšlo 5,4€ (viď faktúra), celková objednávka rovných 15€.

Prišlo to slušne zabalené, akurát po otvorení krabice som ostal trochu v rozpakoch, lebo hneď na prvý pohľad mi bolo jasné, že to trochu dej*bali. Tá K76 (ten menší pasív) ma rozmery 76mm krát dĺžku som si vypýtal rovných 100mm, takže názorne je vidieť, čo je z toho 10cm a tú KK200 (ten väčší) som si objednal jeden kus o rozmeroch 200mm krát urezané to chcem o rozmere 120mm, čo je hneď na prvý pohľad v porovnaní s tým menším pasívom a jeho 10cm stranou vidieť, že to je menej, presnejšie po odmeraní je je to tých klasických základných 10cm (pričom vyfaktúrovanú mám dĺžku 120mm). O to väčšie ale bolo prekvapenie, keď som to začal rozbaľovať a zistil, že sa oj*bali ešte viac (v tomto prípade už pre mňa pozitívne) a tie KK200 boli v sebe (viď foto) zabalené dve a nie jedna, ako to malo byť

.
Inak, musím uznať, že kusy hliníka sú to riadne