a hlavne ani neni ziadny poriadny content, ktorym by si naplnil tu 4K telku. naviac keby hovorime o 80/90 palcoch 4K, tak ti poviem okej ,tam mozno tych par filmov a pod pustis a rozdiel uvidis,ale pri tychto uhl. vobec:)
ku mne ked pride niekto do obyvacky,kazdy ,ze wau jaka telka... ani oproti 40/42palc ako maju bezni ludia ,je to "luxus",ale pre niekoho kto si filmy/serialy rad vychutna to neni stale ten "kino feeling", proste keby sedim 2.5metra od nej tak poviem paradicka:) takto je to zo 4m uplne bezna tv,aby som nemusel zmurit na titulky, aj ked pri hrani PS4 musim ostrit na "drobne" detaily.
v kazdom pripade best buy ma urcite 65ST60e, ja som ju zohnal za 1 500-1 600e bez dph +- par evri, ak by sa ti podarilo kupit VT60 z nayka za 1990e tak nevahaj... ak nie ,isiel by som urcite po ST60e, nakolko rozdiel cca 700e medzi ST a VT urcite neuvidis,pokial si neni namotany na testy a pod...
ak budes mat cestu cez nitru,kludne napis,dame u mna kafe a pozres si to nazivo cele ,aby si realne videl a vedel porovnat

ale rozhodne aj 65palc telka ma WAU efekt... a s dobrym BR filmom a domacim kinom si to urcite vychutnas
p.s. nastavenia som si dal podla andreja svk ,ako tu uz niekomu radil ohladom ST60 a musim povedat, ze na filmy super ,aj ked na ps4/nejake bezne vysielanie frajerku/navstevu davam ine (presaturovane,telenovela a podobne-proste to vyzera smrncovnejsie pre "bezneho divaka")