paradna robota

Šlo by to aj doma, vždy sa tam dá nechať rezerva nejaký ten mm. V podstate aj toto čo som mal strojovo obrobené tam bolo s rezervou, nechcel som ísť na doraz s meraním a dopadnúť tak, že mi to obrobia a bude to tam povedzme sedieť na kondíkoch. Keby som to robil druhý krát, tak tam ešte milimeter z výšky rezu uberiem. Ale nebol som si istý ako nízko dosadne základňa s tenšou teplovodivou podložkou, tak som radšej nechal rezervu.j4ro napísal:Takúto hru s milimetrami, si ja doma neviem predstaviť.
Tak ja bývam v paneláku a o nejakej dielni sa mi môže tiež len snívať, to by som sa v týchto veciach vŕtal asi viac. Každopádne taký menší zverák mám, sťahováky a nejaké to základné náradie čo človek potrebuje už len pre /pre mňa/ bežné domáce použitie. Samozrejme urezať to "nožom na kolene" by nešlo, s tým sa tak nejak automaticky počíta. Zverák, pílku na železo, pár pilníkov a vŕtačku na toto určite treba. Strojovo som to chcel obrobiť ale len kvôli tomu aby to vyzeralo čo najlepšie, nie z nutnosti.j4ro napísal:ked sa zastavime, napr. pri zveraku, tak ten nebyva beznou sucastou domacnosti