Gabo, teba ako profika co sa snazi dostat do minimalistickej skrine maximalisticku zostavu beriem, ta Node vyzera super, ale neviem si predstavit kedy mal toto v tak stiesnenom priestore skladat, rozoberat bezny clovek v pripade vymeny napr. grafiky
Ale k veci, napisem ti par mojich skusenosti, mam monentalne doma 2 vodnikov a uz skladam tretieho
ako prve najdi si skrinku do ktorej to chces poskladat /Corsair 750D co bola spomenuta je vdacna volba/
podla toho treba vybrat radiatory, expu, pumpu / asi jedine doporucenie D5+top/ + hadice /dobre su napr primochill/, ja pouzivam 10/13 a 16/11, hrubsie si myslim ze netreba. Dalej treba kolienka a 45 stupnove fitinky, to budes vediet podla toho, ake radiatory a bloky v skrinke budu a kade budes chciet tahat hadice. Hadice vyberaj priesvitne, ak nahadou raz budes vypustat a rozoberat okruh budes vediet ci v nich mas este kvapalinu alebo nie /pokial mas radiatory doma na policke, preco nevyuzit tie, vymenit sa daju vzdy:)
dalej zakladnu dosku podla farebnosti aku pozadujes a ci na nu existuju bloky na chladenie vrm a chipsetu. Pamate neviem ci treba chladit, z mojho sucasneho pohladu sa mi to zda ako zbytocnost pokial pojdu do 1600, z estetickeho pohladu zas preco nie. full blok na grafiku nv/ati - +/- ceny rovnake. Idealne je ked vsetky komponenty vodnika kupis od jednej znacky. /ja mam napr v oblube EK Water Blocks. Designovo k sebe sedia a mozes este dospekulovat farebne a materialove prevedenie
Musis brat do uvahy, ze komponenty na vodnika ti stiahnu o cca 600e dolu rozpocet. V tomto smere murphy zakony funguju 100percentne a ked to zacnes skladat urcite natruc bude nieco chybat, cize to by som doporucil odkonzultovat kompletne s obchodom z ktoreho to budes kupovat, aby ti nic nechybalo /Gabo je napr. maximalne ustretovy/
Cerveno cierne prevedenie je fajn