Výber mobilu 200-400€
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Jan, 2014, 01:45
Re: Výber mobilu okolo 200€
na fotenie kvalitne si kup poriadny fotak, za tu cenu co si napisal mozes ocakavat kompromisy pri foteni, ale da sa to fotenie prezit:-)) a ten xiaomi mi3 bude mat urcite lepsi modul na gps, ako ma nokia 925, sorry rix_o:-))) a hlavne Xiaomi mi3 cez ibuygou je lacnejsi ako nokia 925:-)))takze na nokiu 925 mozes rovno zabudnut:-)))sorry rix-o:-))
CPU:Ryzen 7 1700X,Be Quiet Dark Rock 3PRO,2x8 Gb Patriot Viper 4 3200,Asus Crosshair VI Hero, Fractal Desing Define R6,Sapphire Radeon RX Vega56 Pulse, PSU Corsair RM850x,Kingston HyperX Savage 240Gb,WD Blue SN500 SSD, Seagate Barracuda 2Tb,Toshiba P300 3TB,Monitor:LG 27GK750F
notebook:Lenovo Thinkpad L 540 i5 4200
nemám rád toto slovné spojenie. Znamená totiž, že si si tú informáciu vycucal z prsta, alebo "jeden kamarát povedal". očividne si nemal oba telefóny, tak ako to môžeš porovnať.kody33 napísal:a ten xiaomi mi3 bude urcite lepsi modul na gps, ako ma nokia 925, sorry rix_o:-))
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
Zase flame o všetkom možnom.
Je mi jasné, že tam kompromisy budú, ale foťák 99% času so sebou nemám.
Napríklad Wildfire S fotí celkom dobre aj v šere a na svoju dobu fotil podľa mňa super.
O Lumii neuvažujem, chcem ostať pri Androide naisto.
Je mi jasné, že tam kompromisy budú, ale foťák 99% času so sebou nemám.
Napríklad Wildfire S fotí celkom dobre aj v šere a na svoju dobu fotil podľa mňa super.
O Lumii neuvažujem, chcem ostať pri Androide naisto.
-
- Nový používateľ
minimalne ma snapdragon 800 v xiaomi mi3 novsi GPS chip a silnejsiu hardwarovu vybavu, ako postarsi snapgradon s4 v nokii lumia 925:-))) a mimochodom bird prepac ze som si dovolil urazit tvoj telefon nokia, hovoris a obhajujes nokiu ako by si bol jej majoritny akcionar:-)))jednoducho, slabsia a starsia hardwerova vybava, vyssia cena, a mrtvy WP, sa neda porovnavat s tym druhym telefonom, tak sa neurazaj a uznaj fakty:-)))
CPU:Ryzen 7 1700X,Be Quiet Dark Rock 3PRO,2x8 Gb Patriot Viper 4 3200,Asus Crosshair VI Hero, Fractal Desing Define R6,Sapphire Radeon RX Vega56 Pulse, PSU Corsair RM850x,Kingston HyperX Savage 240Gb,WD Blue SN500 SSD, Seagate Barracuda 2Tb,Toshiba P300 3TB,Monitor:LG 27GK750F
to že xiaomi má lepšiu hardwarovu výbavu nepopieram, a k mŕtvemu WP sa radšej nevyjadrujem.
narážal som len na tvoju špekuláciu o GPS module, ktorý funguje bezchybne. Nijak nezhadzujem Android ani nevyzdvyhujem WP. To tvrdíš len ty. Klapky z očí dole prosím
tommy1104 - keď chceš android tak určite ber Xiaomi. je to najlepšie vybavený telefón za cenu okolo 200€ pokial ti nevadia ročná záruka a problémy s jej uplatnením.
narážal som len na tvoju špekuláciu o GPS module, ktorý funguje bezchybne. Nijak nezhadzujem Android ani nevyzdvyhujem WP. To tvrdíš len ty. Klapky z očí dole prosím
tommy1104 - keď chceš android tak určite ber Xiaomi. je to najlepšie vybavený telefón za cenu okolo 200€ pokial ti nevadia ročná záruka a problémy s jej uplatnením.
PS5 Slim
PS5 Slim
Ako sa na tom mi3 meni bateria? Dufam, ze nie je zalepena 1kg epoxidu
Edit: SVK test pred euroveou v noci. Viem, ze tam je na noc vela svetla, ale moj samsung monte by toto nedal .
Edit: SVK test pred euroveou v noci. Viem, ze tam je na noc vela svetla, ale moj samsung monte by toto nedal .
Naposledy upravil/-a Hrochy v Po 30. Jún, 2014, 19:32, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
nehovoril som ze gps u nokia nefunguje,staci lepsie citat a nezovseobecnovat!!:-))) pisal som o tom ze bude lepsie fungovat novsi typ GPS chipu v kombinacii so 4x2,3ghz pri snapdragone 800 (Xiaomi), ako starsi GPS chip v kombinacii s 2x1,5 ghz u snapdragon S4(nokia) AKA ZE SPEKULACIA??????Jedine hole a neodskriepitelne fakty:-))
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Mas tieto svoje "fakty" ohladom GPS aj niecim potvrdene?kody33 napísal:pisal som o tom ze bude lepsie fungovat novsi typ GPS chipu v kombinacii so 4x2,3ghz pri snapdragone 800 (Xiaomi), ako starsi GPS chip v kombinacii s 2x1,5 ghz u snapdragon S4(nokia) AKA ZE SPEKULACIA??????Jedine hole a neodskriepitelne fakty:-))
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ver mi, že prípadná reklamácia je pohodlnejšia, než tu na slovenskuBird napísal:pokial ti nevadia ročná záruka a problémy s jej uplatnením.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
@kody33
lepšie čítať by si mal ty, ja som o cene, celej HW výbave a mŕtvom OS nehovoril.
Fakt je, že nemôžeš porovnávať to že Xiaomi ma 4 jadrový procesor s Lumiou keďže používaju iné OS, ktoré úplne inak využívajú hardwarové prostriedky.
tvoj argument že GPS musí lepšie fungovať v kombinácii s lepšími procesormi možno platí pri Androide. na WP ti beží GPS rovnako dobre či máš dvojjadro 1ghz, 1,5ghz atď.
ako hovoríš - " uznaj fakty " a prestaň byť ignorantský android fanboy.
lepšie čítať by si mal ty, ja som o cene, celej HW výbave a mŕtvom OS nehovoril.
a ak si zistil presný typ GPS čipu v Nokii a Xiamoi, a vieš že v Xiaomi je lepší tak beriem späť. ak nie tak sa uvedom.kody33 napísal: a mimochodom bird prepac ze som si dovolil urazit tvoj telefon nokia, hovoris a obhajujes nokiu ako by si bol jej majoritny akcionar:-)))jednoducho, slabsia a starsia hardwerova vybava, vyssia cena, a mrtvy WP, sa neda porovnavat s tym druhym telefonom, tak sa neurazaj a uznaj fakty:-)))
Fakt je, že nemôžeš porovnávať to že Xiaomi ma 4 jadrový procesor s Lumiou keďže používaju iné OS, ktoré úplne inak využívajú hardwarové prostriedky.
tvoj argument že GPS musí lepšie fungovať v kombinácii s lepšími procesormi možno platí pri Androide. na WP ti beží GPS rovnako dobre či máš dvojjadro 1ghz, 1,5ghz atď.
ako hovoríš - " uznaj fakty " a prestaň byť ignorantský android fanboy.
Naposledy upravil/-a Bird v Po 30. Jún, 2014, 19:43, upravené celkom 1 krát.
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Nový používateľ
dalsi fanusik nokia???? nieco pre vas aby ste ma neukamenovali ze niekto neodporuca a nechvali telefony nokia...
NOKIA 3310 FOREVER:-)))
NOKIA 3310 FOREVER:-)))
niesom žiadny skalný fanúšik Nokie.
no ty si typický prípad android fanboya. Ako niekto napíše rozumný argument tak už nemáš čo povedať a uchýliš sa k posmeškom...
NIKTO tu nezhadzuje android ani nevychvaluje Nokiu. len som napísal fakty. ale to by si si musel stiahnuť klapky z očí aby si to videl.
no ty si typický prípad android fanboya. Ako niekto napíše rozumný argument tak už nemáš čo povedať a uchýliš sa k posmeškom...
NIKTO tu nezhadzuje android ani nevychvaluje Nokiu. len som napísal fakty. ale to by si si musel stiahnuť klapky z očí aby si to videl.
PS5 Slim
PS5 Slim
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Tu sa jedna o to, ze vypisujes svoje "fakty", ktore nemas nicim podlozene. Ani ich nedokazes rozumne obhajit.kody33 napísal:nieco pre vas aby ste ma neukamenovali ze niekto neodporuca a nechvali telefony nokia...
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Nový používateľ
jasne na WP funguje vsetko lepsie aj bez procesora:-))))a prestan s tym android fanboyom, ja sa nepotrebuje skatulkovat, jednoducho ma WP a jablkari nezaujimaju:-)))
a zas si melieš to svoje odveci.
keď ťa WP nezaujíma ani si ho nemal tak o ňom nepíš tie tvoje "fakty" ničím nepodložené.
Ostatné OS môžeš ísť zhadzovať na android fórum. tam ti dajú za pravdu a budeš spokojný. howgh.
//k veci poprosim, inak vas poriesim vsetkych - newmi
keď ťa WP nezaujíma ani si ho nemal tak o ňom nepíš tie tvoje "fakty" ničím nepodložené.
Ostatné OS môžeš ísť zhadzovať na android fórum. tam ti dajú za pravdu a budeš spokojný. howgh.
//k veci poprosim, inak vas poriesim vsetkych - newmi
PS5 Slim
PS5 Slim