Lenovo T440 alebo X1 carbon alebo MacBook Pro Retina 15"

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Re: Lenovo T440 alebo X1 carbon alebo MacBook Pro Retina 15"

Príspevok od používateľa stiv »

A o co teda ide?
loleqboleq napísal:teda mám telefón na poschodí v spálni a niekto mi volá, pričom si práve dávam rannú kávu a pozerám novinky na macbooku na prízemí - zobrazí sa mi na macbooku, že mi niekto volá a môžem z macbooku rovno zdvihnúť a volať
Je to naozaj ultimatne prevratna vec na ktoru sme vsetci dlhe roky cakali a co vsetci potrebujeme.. Rozmyslam ze predam elitbuk a objednam nieco od apple + ihnoj aby som si konecne mohol zabudat mobil :rolleyes:

Ak teda nejde o to tak mi vysvetli o co potom ide a chcem vediet realne vyuzitie toho.. Lebo na slovensku si kazdy rano da kavu pozrie novinky na macbooku ide sa povozit na bentley po meste.. :red: A teraz spat k realu rano vstanes o piatej a ides do roboty kde si 12 hodin.. :rep: (nie, ja taku pracu bohuzial nemam :D)
.
Používateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

ide o možnosti - o detaily, ktoré tvoria celok
a záleží od človeka - ja ? si píš, že by som to vedel využiť
taktiež písať niečo na iphone/ipade, keď...tróni človek a potom len vyskočí a dopíše to na macbooku ako lusk

nikde inde nenájdeš taký komfort a čo pozerám, tak bootcamp je obrovskou odpoveďou a škoda, že som o tom nevedel skorej
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Príspevok od používateľa LordKJ »

taktiež písať niečo na iphone/ipade, keď...tróni človek a potom len vyskočí a dopíše to na macbooku ako lusk
s google docs v pohodke, ale tak pomlcim o vyuzitelnosti google textoveho editora na dlhsie texty :-)
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2

Návrat na "Nákupná poradňa"