navigacia do android smartphone - moje poziadavky

Android platforma na mobilné zariadenia, Wear OS platforma na wearables, povolená diskusia tiež o ďalšie kompatibilné systémy (RTOS/Tizen OS/Garmin OS/Fitbit OS)
mmichalll
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 30. Nov, 2006, 02:00

Re: navigacia do android smartphone - moje poziadavky

Príspevok od používateľa mmichalll »

Zo Sygic navigáciou najazdených 60 000 km a zatial ma nesklamala.
Občas mrzne, občas nájde nezmyselnú alebo komplikovanú trasu, raz zahlásila "ciel je na pravej strane" a do cieľa ešee 650 km :cool:
A pravidelne na hraničných prechodoch resp. 5 km pred nimi zahlási: " po piatich kilometroch.... " a ticho :?
stále to neopravili (robí to od verzie 10 niečo) :rolleyes:
Deus Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?
*Asus Gryphone Z87 * Core i5 4670K * Geforce GTX 770OC 4GB * 32GB DDR3 * Samsung SSD 840 Pro 256GB * Seagate 7200.12 3TB * WD Red 3TB * DVD-RW SH-224DB * Enermax Revolution87+ ERV550AWT-G * Win 8.1 64bit*Monitor Dell UltraSharp U2412M*
jaffar
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jaffar »

mmichalll napísal:stále to neopravili (robí to od verzie 10 niečo) :rolleyes:
http://help.sygic.com/hc/en-us/requests/new :rolleyes:
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

mmichalll napísal:Zo Sygic navigáciou najazdených 60 000 km a zatial ma nesklamala.
Občas mrzne, občas nájde nezmyselnú alebo komplikovanú trasu, raz zahlásila "ciel je na pravej strane" a do cieľa ešee 650 km :cool:
A pravidelne na hraničných prechodoch resp. 5 km pred nimi zahlási: " po piatich kilometroch.... " a ticho :?
stále to neopravili (robí to od verzie 10 niečo) :rolleyes:
Hmm hmm tak zalohuj reinstaluj alebo radsej uz pockaj na novu verziu. Ak mas android tam sa obcas skutocne daco stane no - Android darmo
mmichalll
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 30. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa mmichalll »

už som to reportoval asi 4x, vždy po zmenách verzie a stále nič
Ja som spokojný viem si na droide vychytať muchy...
A na Droide občas zamrzne každá apka občas mu treba reset vybratím baterky...
Inak Sygic odporúčam dobrá investícia za 0,99€ v akcií aj s EU mapami ... ;)
Deus Velox Nex
Som čoraz múdrejší alebo ľudia hlúpejší?
*Asus Gryphone Z87 * Core i5 4670K * Geforce GTX 770OC 4GB * 32GB DDR3 * Samsung SSD 840 Pro 256GB * Seagate 7200.12 3TB * WD Red 3TB * DVD-RW SH-224DB * Enermax Revolution87+ ERV550AWT-G * Win 8.1 64bit*Monitor Dell UltraSharp U2412M*
Používateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22

Príspevok od používateľa Pepeb007xx »

dufam,ze coskoro spravia blackbox aj pre android telefony,nechapem,preco je spraveny pre iphony,ktore nemaju moznost ext.uloziska :D
w/e tesim sa :)
MB Asus B550-F CPU AMD Ryzen 7 5800X3D @4,4GHz CPU AIO Fracal Desing Lumen S36 GPU Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G RAM Patriot 64GB DDR4 SSD Samsung 990 PRO 2 TB PSU Corsair RM850x Case Fractal Design North Chalk White TG Clear Monitor Samsung 32''U32H850 OS Win 11PRO64SK Repro Edifier S880DB
Unraid NAS MB Asrock Z790 Pro RS CPU Intel Core i5-14400 @ 2.5GHz CPU fan ARCTIC Freezer 36 RAM Crucial 32GB DDR5 SSD cache WD 2x500GB HDD Toshiba 3x22TB PSU Corsair RM750x Case Jonsbo N5 UPS EATON 5E Gen2 900F USB
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 3×Asus RT-AX55 Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800
TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4

#grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4 GamePad Xbox wireless controller
Wizik
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Wizik »

Neboj, Android BlackBox je in progress. :good:

Co sa tyka toho problemu, ze daleko pred cielom zahlasi ciel je na l/p strane, tak to je extremne kratkym vypadkom GPS pripojenia, kedy proste nieco zblbne a je dost velky problem to realne debugovat.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !
ANONYM_a7

Hlavne to v tomto pripade byva skutocne problem konkretneho devicu - ak by to bol plosny problem dalo by sa to jednoducho reprodukovat.

Kazdopadne ak budete nieco niekto daco o Sygicu vedet/potrebovat pokojne SS alebo piste sem.
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00

Príspevok od používateľa felipe25 »

A ma niekto nejake info o Sygic pre iOS?
Zaujima ma to hlavne v suvislosti s JailBreak... Dik :) ... prip. SS

Inac ja na android tiez odporucam Sygic. Asi to naj co je dostupne..

Aj ked napisem, ze ked som zacinal napr s ASUS P535, najlepsia navigacia bola iGO2006 pre Windows Mobile.. Perfektne mi vyhovovala. Tej davam 1. mieste, Sygic pre Android je az potom :)

Len pre iPhone z nejakeho dovodu je ovladanie Sygicu uplne odlisne. Da sa nanho zvyknut, ale je to riadne tazke.
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

niekedy ked nabijam telefon v aute cez menis napetia tak mi nabbija mobil a navigacia ide secko ale neide zvuk VOBEC.
musim odpojit mobil z nabijacky,vypnut navigaciu a zapnut zase a uz ide hlas. mate podoben problemuy? proste niekedy sa mi nechce zapnut zvuk a naposleduy som to zbadal pri nabijani v aute
hry- ps5
doma-HP probook
ANONYM_a7

Aky mas device? ofiko android distro?

Ano mam vsetky info pre iOS Sygic - ale o JB sa tu s tebou bavit nebudem predsa. :rolleyes: Ak mas namysli NUI interface - ano je ine - no v praxi je skutocne ovela ovela ovela flexibilnejsie a rychlejsie ako je tomu v pripade starej verzie kde si sa vsade preklikaval cez xy krokov jak puq. Vlastne som to aj riadne kritizoval v recenzii http://pc.zoznam.sk/navigacia-od-sygic- ... -vyvojarov je to styl z rokov 90tych moderne UI sa predsa takto zaostalo spravat nemoze :) Samozrejme rozumiem ze si clovek na nieco zvykne atd, no zvykne si aj na novy UI, a osobne mam skutocne pocit a z praxe sudim ze NUI je cesta ktorou by sa navigacia mala poberat.
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00

Príspevok od používateľa felipe25 »

Napr. v iOS ani neviem, ci je cestovny dennik. mam problem sa dostat vobec do nastaveni /kliknutie dole na kompas vpravo raz ide raz nie../.

A, po kupe iPhone som skusil 7dnovu verziu, po vyprsani som ju odstranil, a dal opat. Opat sla 7dni. Treti krat ale uz 7dni nejde.
Staci mi navi bez hlasu, ale ked idem na nezname cesty, ten hlas tam proste treba /nebudem sa pozerat na displej.../

Som ochotny zaplatit za navi, ale na cely svet (ak pojdem do egypta, turecka, cyprus a pod., to akoze budem mat mob. s GPS a nebudem mat navi?)... max 20€. Lenze snivajte s nami, ked len EU stoji 39,99
Na Android vieme ako ma vacsina Sygic, jeden super, a cely svet free. Ako, nehovorim ze mi treba mapy napr. Egypta, ale ked tam uz idem, mala by byt moznost ako: 10dni - maps egypt 0,99€ a pod.
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

Broslowski napísal:Aky mas device? ofiko android distro?
no mobil je GIGABYTE GSmart Aku A1 , android aky tam je netusim, origdzo secko mam, :?
hry- ps5
doma-HP probook

Návrat na "Android / Wear OS"