Smartphone Samsung Galaxy S5 alebe LG G3
Re: Smartphone Samsung Galaxy S5 alebe LG G3
ake clo? ake dph? za oppo find 5 som neplatil ani jedno ;-)
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
a?, nahoda, colnici su uz radovo aktivnejsi, t.j. uz viac zasielok je odchytavanych (osobne som platil dph pri tablete).
Preto hovorim, ze na cenu sa treba pozerat uz radovo stymi 20% navyse, lebo si nemozes byt pri objednani isty, ze ti to prejde bez, nehovorim, ze sa to nemoze stat ale netreba to brat ako samozrejmost
Preto hovorim, ze na cenu sa treba pozerat uz radovo stymi 20% navyse, lebo si nemozes byt pri objednani isty, ze ti to prejde bez, nehovorim, ze sa to nemoze stat ale netreba to brat ako samozrejmost
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Som vlastníkom OnePlus One a nemôžem si ho vynacháliť. Čistý android, žiadne záseky ani nič podobné. Cena si myslím, že je bezkonkurenčná. Doplácať 300€ kvôli vodotesnosti a značke ako fakt moc. Kúpať sa s telefónom neplánujem. Samsung sa nechytá...
Oneplus one nema cisty android.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
-
- Sponzor fóra gold
no cyanogen je AOSP based, toz. mozeme to ratat ako pseudo cisty android.
a napriklad ja uplne zeriem tu vodotesnost u sony, dalsi telefon (ak budem kupovat za velke peniaze a nie nieco z ciny) tak to musi mat!
a napriklad ja uplne zeriem tu vodotesnost u sony, dalsi telefon (ak budem kupovat za velke peniaze a nie nieco z ciny) tak to musi mat!
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ale z androidu je cyanogen v 1+1 to najlepšie, čo na trhu nájdešblackred98 napísal:Oneplus one nema cisty android.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
súhlasím s vyššie napísaným, že Samsung do toho mobilu nakydá toľký grc (90% tých oredinštalovaných apps nevyužiješ), že to zožerie viac ako 2/3 RAM. Napriek tom som s mojím Note 3 vysoko spokojný, až na fotoaparát, chystám sa na ROOT, lebo ten predinštalovný chaos a touch wiz mi vadí, aj keď na zariadení s týmto HW to rýchlostný problém nie je - neviem si predstaviť ale ten svinčík na low-cost telefone.
V každom prípade by som sa pozrel ako tu bolo už spomenuté po nejakej číne...
V každom prípade by som sa pozrel ako tu bolo už spomenuté po nejakej číne...
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
meizu mx4 vyzera v pohode...ale neviem ako pri tychto cinskych vecia je robeny google play a pod
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
foboss, si pripravený tripnúť knox ? to bol jeden z dôvodov, prečo som svoj predal mile rád...jediné prvá várka v prvom mesiaci-dvoch mala starý bootloader, kde sa to dalo bez porušenia záruky
dokonca čerstvý prípad...chalanisko mal doteraz starú nokiu 3510 myslím a teraz šiel do galaxy s3 mini a po dni už len krútil hlavou, že čo tam je preboha za odpad
dokonca čerstvý prípad...chalanisko mal doteraz starú nokiu 3510 myslím a teraz šiel do galaxy s3 mini a po dni už len krútil hlavou, že čo tam je preboha za odpad
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
zmenu Knox neriešim, mobil mám z druhej ruky a síce je v záruke, ale rukami mi prešlo hafo mobilov a žiaden (klop,klop) nekľakol. Tento je vyrobený niekedy začiatkom roka. Ten predinštalovaný hnoj mi proste vadí
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Kúpať sa s telefónom asi neplánuje nikto, ale náhoda je sviňa... A vtedy sa každý ochranný prvok hodí. Najmä v prípade telefónu za 500E+
Ja som sa raz v zime prepadol cez ľad keď som šiel skratkou cez potok... Po pás vo vode. Ale to bolo ešte v dobe, keď sa mi o mobiloch ani nesnívalo = cca 25 rokov dozadu...
Alebo sa rozlialo pivo na stole => som mal štastie, že nie na mňa.
Aj zmoknúť sa dá tak, že vyzeráš akoby si vyšiel zo sprchy.
Ja som sa raz v zime prepadol cez ľad keď som šiel skratkou cez potok... Po pás vo vode. Ale to bolo ešte v dobe, keď sa mi o mobiloch ani nesnívalo = cca 25 rokov dozadu...
Alebo sa rozlialo pivo na stole => som mal štastie, že nie na mňa.
Aj zmoknúť sa dá tak, že vyzeráš akoby si vyšiel zo sprchy.
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504
D3 battletag: LubikKiller#2504
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Doporučujem pozrieť: https://www.youtube.com/watch?v=rY4CJxbauEU
-
- Sponzor fóra gold
@hawkeye, nevravim, ze nevyzera v pohode on vyzera v pohode, len hovorim, ze ked uz tam ratas aj dph tak to az taky ultra extra speci deal breaker nie je, ale telefon je to dobry, konkretne meizu ma dost svojsky android (aspon co som cital recku), ale inak play store tam je bud uz od defaultu alebo sa da nainstalovat z tych cinskych storov (napr. xiaomi MI4, ma nieco v tom ich miui store kde si stiahnes rovno cely google pack).
@diemkej, neviem preco ale niesom ztoho nejak extra uzasnuty, pride mi to take viac menej klasicke, len nikto to neukazuje na kamerku
@diemkej, neviem preco ale niesom ztoho nejak extra uzasnuty, pride mi to take viac menej klasicke, len nikto to neukazuje na kamerku
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
je fajn vidiet take testy, ale kamaratovi praskol displej na Z2 ked ho mal vo vrecku na mieste repraciku kde je jedina medzierka sa trosku pritlacil vo vrecku a polka displeja nefunkcna
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
podla mna sa take velke mobily uz ani nedaju nosit vo vrecku, v tych testoch co tam bolo, boli len idealne podmienky, ktore my nedosiahneme
Ak si sadnes tak ten telefon bude namahany aj LCD ce hranu a nie len plochu, a na zem ti tiez nikdy nepadne pekne plochou, i ked v tej pracke bol padany z 1,5m, ale nie na beton, plech to odpruzi, cize len NA OKO TESTY
A zas je rozdiel ked je kryt pevny ako ked sa da dat dolu a vybrat bateria
Ak si sadnes tak ten telefon bude namahany aj LCD ce hranu a nie len plochu, a na zem ti tiez nikdy nepadne pekne plochou, i ked v tej pracke bol padany z 1,5m, ale nie na beton, plech to odpruzi, cize len NA OKO TESTY
A zas je rozdiel ked je kryt pevny ako ked sa da dat dolu a vybrat bateria
Spoiler: ukázať