Armored Warfare
Re: Armored Warfare
Tak dnes znova pekný deň za testom.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
Tak dnes bol spustený EA 3 a v ňom PvE mód.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Užž to jedé
Sice nič nevypovedajúci screen, ale brutálne napínavá bitva Ďalšia bitva tiež Zatiaľ ma to krutě baví
Tier 5 T-72 Ural a Chieftain Mk5 doma Teraz skúsím rozbehnúť Leopardiu lajnu, BMDčka a BMPčka
Sice nič nevypovedajúci screen, ale brutálne napínavá bitva Ďalšia bitva tiež Zatiaľ ma to krutě baví
Tier 5 T-72 Ural a Chieftain Mk5 doma Teraz skúsím rozbehnúť Leopardiu lajnu, BMDčka a BMPčka
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
ucet zalozeny, hra nainstalovana a osmeho sa pustim do toho ked otvoria betu Ale mohli ludi zatial aspon do dakeho treningu pustit
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
velmi sa to podoba na wotko takze sa nebudes musiet vela ucit
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
- Shairachaz
- Používateľ
Mal si možnosť "trénovať" počas stress testu - ten bol prístupný každému a za účasť v nej by si získal tier 3 premiáka Obj. 155 a týždeň premka
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
no nemohol som vtedy, nebol som doma ale neva, este den vydrzim Budem gameplay videa kukat zatial
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Shairachaz
- Používateľ
Pro-tip: najúčinnejší grind je v medium PvE.
sa čudujem že sa to nehambia aj vydať, copy paste celý WOT s inými textúrami.
Tak zase je lepšie dobre skopčene ako originalne, ale nahovno Klient sa už ťahá
AMD Ryzen R9 7950X3D PBO, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6200MHz CL30 White RGB, ASUS TUF RTX 4070Ti GAMING OC 12GB GDDR6X @3/23,5Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB + Samsung 860 EVO 250GB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 32" Samsung LE32B551 RED, Nintendo Switch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
nie je to len sprosta kopia, zatial sa to hra lepsie ako wot.
EDIT: Ja viem, ze to je este BETA ale taky fail, ze znicite nepriatelsky tank, ktory zaberal zakladnu a hra to akosi nezoberie do uvahy a zaberanie zakladne veselo pokracuje dalej, tak to je dost zavazna chyba imho. Cakal som len chyby typu blikajuce textury, pripadne dake objekty zdeformovane.
EDIT: Ja viem, ze to je este BETA ale taky fail, ze znicite nepriatelsky tank, ktory zaberal zakladnu a hra to akosi nezoberie do uvahy a zaberanie zakladne veselo pokracuje dalej, tak to je dost zavazna chyba imho. Cakal som len chyby typu blikajuce textury, pripadne dake objekty zdeformovane.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
tak som tiez vyskusal dnes...da sa. Je to prakticky kopia WOT s tym, ze sa vyvarovali mnohym chybam, co WOT malo...no to sa dalo cakat. Hra sa to ako s medkami vo WOT, s primesou lightikov a podobnych rychlikov.
Oproti WOT ale tym tankom tak nejak chyba "dusa"...
Aj takato sa mi podarila (nie je to x2) https://onedrive.live.com/redir?resid=F ... hoto%2cjpg
Oproti WOT ale tym tankom tak nejak chyba "dusa"...
Aj takato sa mi podarila (nie je to x2) https://onedrive.live.com/redir?resid=F ... hoto%2cjpg
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Tak moje prve dojmy, (skopcene z vlakna o WOT ): K tomu AW, neviem ci to tu niekoho zaujima, ale moje prve dojmy su zatial dost rozpacite, je vidno, ze je to naozajstna open beta (a nie ako je v poslednej dobe zvykom akysi early access). Hra na jednej strane rychlostou vozidiel vyvolava dojem toho, ze ma rychly spad, ale na druhej strane ma velky problem (aspon ja som mal + ako som cital na fore tak aj par inych sa stazovalo) s presnostou - ak clovek uplne nedomieril (minul som tank asi z 5 metrov!), co strasne zvyhodnuje camperov, co sa aj dost deje. Neviem nakolko je to naozajstny problem, alebo su to lagy, stratene packety a pod.
Aj balanc je zatial pochopitelne uplne naprd, taky Leopad 1 je v tej hre este menej pouzitelny ako moj Leo PTA vo WOT, hlavne kvoli tej kombinacii dlzky zameriavania/presnosti pri nedomerani a mapam. Mapy su kapitola sama o sebe, su zhruba tak isto velke ako vo WOT, co pri vyssej rychlosti vozidiel znamena, dost obmedzene moznosti manevru a su plne bordelu co zavadzia, takze snipovanie je velmi obmedzene - ak nemate pancier, alebo camo tak ste v prdeli (a Leo1 zjavne nema ani to druhe). Ale to snad coskoro vychytaju, aby malo WOT poriadnu konkurenciu a chlapci z Minsku zacali tocit(kodit) na vyssie otacky.
Aj balanc je zatial pochopitelne uplne naprd, taky Leopad 1 je v tej hre este menej pouzitelny ako moj Leo PTA vo WOT, hlavne kvoli tej kombinacii dlzky zameriavania/presnosti pri nedomerani a mapam. Mapy su kapitola sama o sebe, su zhruba tak isto velke ako vo WOT, co pri vyssej rychlosti vozidiel znamena, dost obmedzene moznosti manevru a su plne bordelu co zavadzia, takze snipovanie je velmi obmedzene - ak nemate pancier, alebo camo tak ste v prdeli (a Leo1 zjavne nema ani to druhe). Ale to snad coskoro vychytaju, aby malo WOT poriadnu konkurenciu a chlapci z Minsku zacali tocit(kodit) na vyssie otacky.
WoT/AW - Hadent
- Shairachaz
- Používateľ
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
už som dostal aj prvé medailičky
čím dlhšie to hrám tým viac WoT , len iné prostredie
proste zobrali WoT z modmi a vypustili to z novšími tančíkami a inými mapami
prostredie je vcelku dobré ale vyzerá tak nejak umelo podbne ako tanky, neviem či to neni tým enginom ako takým
tanky potrebujú fakt oživiť lebo sú 10x horšie ako momentálne tie woťácke
výkon je dobrý 60fps na max, wqhd, žiadne prepady
čím dlhšie to hrám tým viac WoT , len iné prostredie
proste zobrali WoT z modmi a vypustili to z novšími tančíkami a inými mapami
prostredie je vcelku dobré ale vyzerá tak nejak umelo podbne ako tanky, neviem či to neni tým enginom ako takým
tanky potrebujú fakt oživiť lebo sú 10x horšie ako momentálne tie woťácke
výkon je dobrý 60fps na max, wqhd, žiadne prepady