Presun na Dx11
Re: Presun na Dx11
Nove GPUs pridu najskor q1 2015, nV odlozila vydanie GTX 960, kvoli uspechu GTX 970/980.
Nie je ziadna novinka, ze CPU od AMD limituju high end karty a vo vacsine hier su tak na urovni i3.
Nie je ziadna novinka, ze CPU od AMD limituju high end karty a vo vacsine hier su tak na urovni i3.
dexterav napísal:...
Sám nalinkuješ a ešte rýpeš. Ono k meritu veci to zhruba poslúži.
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
Preco tu ten chlapec z Humenneho musi vzdy vyhladavat spory a vadit sa? To, ze AMD sa nevie k Intelu priblizit je znama vec a preto si ludia kupuju do hernych masin i5, ktore sa pretaktuju a nebrzdia GK.
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Mozno to bola slaboduchost, ale toto ani neviem ako nazvat:
Kedze neni keš na komplet upgrade, tak kupit len taku GK, ktora je optimalna k danemu CPU. Ako som pisal, CageJ dal celkom normalny vyber.
P.S: chlapec, co presiel z X6 na 3570K, tak pocitil velky narast vykonu a to len s 7870...tak potom co by to bolo s takou 970?
Skratka sprostost. Vymenit ten CPU, za hento, je ako z blata do kaluze a uplne vyhodene dukaty von oknom....aj keby to vyslo par drobnych.j4ro napísal:No na tvojom mieste vymením X4 za X6 a volím gtx970.
Kedze neni keš na komplet upgrade, tak kupit len taku GK, ktora je optimalna k danemu CPU. Ako som pisal, CageJ dal celkom normalny vyber.
P.S: chlapec, co presiel z X6 na 3570K, tak pocitil velky narast vykonu a to len s 7870...tak potom co by to bolo s takou 970?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ak sa plánuje upgrade cpu vezmi 970 ak nie niečo slabšie
je super že budeš mať 970 ale výkonovo to bude na úrovni slabších kariet nakoniec, aj ked nemám na mysli GTX720
je super že budeš mať 970 ale výkonovo to bude na úrovni slabších kariet nakoniec, aj ked nemám na mysli GTX720

Upgrade cpu sa nechysta a aj keby, tak rozhodne nie za amd x6, nie som sprosty, aby som kupoval nieco, co ma rovnaky vykon ako to moje po pretoceni. Teda dobre, bude to nieco nad 700
We'll bang, ok?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
760/670/680/770 z bazáru by neboli najhoršie
poprípade nejaké AMD a k tomu mantle ale to asik nie podľa 1. príspevku
resp aké výpočty?
resp aké výpočty?
jeho limituje neuveritelne procesor..
760GTX kvoli vyssim taktom dokonca o dost rychlejsia
http://www.geforce.com/whats-new/guides ... ssellation
dole si precitaj forum s majitelmi 760....
1920x1080/Low Settings/FXAA/HBAO+
i5 4570
8GB
GTX 760 2GB Evga Acx SC
FPS
min 30
avg 40
max 60
Ta 970GTX je sice rychlejsia na ULTRA, ale kvoli jednej hre nema vyznam.
760GTX kvoli vyssim taktom dokonca o dost rychlejsia
http://www.geforce.com/whats-new/guides ... ssellation
dole si precitaj forum s majitelmi 760....
1920x1080/Low Settings/FXAA/HBAO+
i5 4570
8GB
GTX 760 2GB Evga Acx SC
FPS
min 30
avg 40
max 60
Ta 970GTX je sice rychlejsia na ULTRA, ale kvoli jednej hre nema vyznam.
No, tak najväčšmi Photoshop a After Effects, ale aj CAD programy optimalizované pre Geant 4 a ROOT. A meskôr by boli možno aj vlastné programy, ale paralelizácia a GPU sa učí až v letnom semestridexterav napísal:760/670/680/770 z bazáru by neboli najhoršie
resp aké výpočty?

nie, nie je, ja to viem, sú to predsa 5r+ staré štvorjadráyesper napísal:Nove GPUs pridu najskor q1 2015, nV odlozila vydanie GTX 960, kvoli uspechu GTX 970/980.
We'll bang, ok?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Máj, 2013, 20:36
No na spadnutie je R9 390 - 390X a podľa doteraz dostupných info z čínskych webov to bude pecka. Ale zatiaľ sú to všetko viac menej fámy založené na uniknutých špecifikáciáchOndro1 napísal:Est doplnujuca otazocka - nema v najblizsich mesiacoch vyst nejaky novy rad grafik? Neoplatilo by sa par tyzdnov pockat? Lebo grant dostanem aj tak mozno az po vianociach...
ano vyjdu presne tie amd. Akurát pravdepodobne nič čo by ťa bez upgradu procesora malo nejako trápiť.
GTX760 alebo GTX670 by som v tvojom prípade zháňal.
GTX760 alebo GTX670 by som v tvojom prípade zháňal.