detaily,rozlíšenie som nastavil podľa videa ,má 1600MHz ramky a taktnutý procesor a ma menej FPS,sám tomu nechápem
Xeigen tebe tá 970 piští,mne už začína liezť na nervy asi pôjde na reklamáciu,alebo budem hrať so slúchadlami
ram pamäť-kúpa
Re: ram pamäť-kúpa
nepiští vôbec, ja som vracal MSI prvú, to som počul na 2 metre od skrinky... Vráť ju bez udania dôvodu v rámci 14 dní, reklmácia bude trvať min mesiac, aj to nie je isté či ti ju uznajú.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
a načo sa potom sťažuješ?calvino napísal:detaily,rozlíšenie som nastavil podľa videa ,má 1600MHz ramky a taktnutý procesor a ma menej FPS,sám tomu nechápem
Xeigen tebe tá 970 piští,mne už začína liezť na nervy asi pôjde na reklamáciu,alebo budem hrať so slúchadlami
je to iba pár FPS, či máš 75 alebo 80 je ozaj jedno v hre , identické priebehy nenameriaš ani v rámci svojej zostavy a nieto ešte na inej zostave
Spoiler: ukázať
Ja sa nezťažujem ,teraz som spokojný.Myslel som že mi bude ten procák brzdiť výkon grafiky,tie cievky pištia iba chvíľu ,po pár minútach prestanú,môžem vrátiť tovar do 14 dní aj keď nebude v tej fólli?Predsa uvidia že som ju skúšal....
môžeš, fólia nie je podstatná.