Slúchadlový zosilňovač + slúchadla
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Slúchadlový zosilňovač + slúchadla
A uz je aj STX II
Najvacsia vyhoda je, ze k nej dostanes taketo klieste
a mozes si vymenit OPA
Nejake merania verzie I s original a vymenemymi OPA tu.
Najvacsia vyhoda je, ze k nej dostanes taketo klieste
a mozes si vymenit OPA
Nejake merania verzie I s original a vymenemymi OPA tu.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
hej, doplň aj taký detail, že je o tretinu až polovicu drahšia, za čo už môžeš mať značne oveľa výkonnejší zdroj
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Odar
- Pokročilý používateľ
Operaky sa daju vymenit aj na prvej verzii. Tie merania su prave z nej. Samozrejme co sa tyka penazi je to individualne. Ale v pomere cena / vykon / hodnota ten vytuneny Xonar nakope prdel kadecomu.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tak xonar od dx vyššie je až pozoruhodne podarená zvukovka
len mám dojem že na STXII to predsa len prepískli cenou
len mám dojem že na STXII to predsa len prepískli cenou
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
Uhol pohladu - ta zvukovica je velmi slusny zaklad. Ano, pytaju teraz za nu od 270 EUR (+/- autobus v roznych EShopoch). Vymenis na nej operaky, odizolujes od krabice v PC, ak si manik, este jej spravis "tieniaci stit" a da sa povedat, ze za "par EUR" mas zvuk, za ktory sa vobec nemusis hanbit aj na aparature za 5000 EUR.
Co sa da kupit za 270 EUR? Nejaky kmitajuci cinsky DAC so zarukou cez 3 oceany? Je mi jasne, ze bezny clovek, ktory pocuva na chrochtakoch Genius si ju nekupi, ale za tu cenu je to stale dobry kauf. A nemlatim slamu - vytuneny STX som pocul viackrat v BVaudio v Trnave (aj na ich TOP modeli). Viem, co sa da z tej zvukovky dostat.
Co sa da kupit za 270 EUR? Nejaky kmitajuci cinsky DAC so zarukou cez 3 oceany? Je mi jasne, ze bezny clovek, ktory pocuva na chrochtakoch Genius si ju nekupi, ale za tu cenu je to stale dobry kauf. A nemlatim slamu - vytuneny STX som pocul viackrat v BVaudio v Trnave (aj na ich TOP modeli). Viem, co sa da z tej zvukovky dostat.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Rozumiem. Mas pravdu. Ale aj tak si dovolim tvrdit, ze za tie prachy je ta zvukova karta maly zazrak. Za menej penazi mozes kupit klasiku ESI Juli@ a po STX II mas az chutovky typu RME, Lynx a to su uz ine palky. Ja to beriem z tohto uhla pohladu. A za 300, alebo 500 EUR dnes na Slovensku / v CR nemas velmi co okrem cinskych luntov kupit. Je to taka mala diera na trhu (aspon podla mna).
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
jj rozumiem čo hovoríš
btw a také STX za 70-80e z bazáru
raz som videl aj za 40e, lebo vraj je len stereo
btw a také STX za 70-80e z bazáru
raz som videl aj za 40e, lebo vraj je len stereo
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
ak je stx ii hodná 500€ techniky, tak čo potom číňan s 10 ročnou zárukou kupovaný cez poliaka http://www.interprojekt.pl/wiki/Wiki.js ... -15.32&x=2 ?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Odar
- Pokročilý používateľ
Celkom dobry vtip. Ale vsak treba vyskusat. Hlavne by som sa pozrel na to uplatnovanie zarukyloleqboleq napísal:s 10 ročnou zárukou kupovaný cez poliaka
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
najprv, stavím sa, že ten číňanko je kvalitnejší ako ktorákoľvek asus zvukovka a reklamácia nebude a aj keby, tak ak ten poliak poskytuje aj uňho v obchode tých 10 rokov, tak niet, o čo sa strachovať ale hádať sa zase nebudem, no ak by som kupoval zdroj v takej cene, tak by to bolo toto a nie STXII
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Ano cinanko je kvalitnejsi ako asus len musis mat stastie na kus velmi lahko sa moze stat ze budes reklamovat. Lepsie kupovat od poliaka ako priamo z ciny pretoze pri reklamacii to trva sakra dlho. Z reklamaciou nie je problem aj u cinana lenze to odosielas na vlastne naklady. Pri poliakoch nie je problem ked je vadny kus tak jednoducho vymenia a bezplatne poslu naspat.