Problem s teplotou u P4 3,00GHZ Prescott
Pocuj treba vediet presny tip toho CPU.lebo nie je iste ze ho podporuje MB vobec !Ale BIOS potrebujes najcerstvejsi t.zn. 24/03.30.2005 !!!
Ale pre istotu si prestuduj tot : http://www2.abit.com.tw/page/en/motherb ... DINFO=BIOS
Ale pre istotu si prestuduj tot : http://www2.abit.com.tw/page/en/motherb ... DINFO=BIOS
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
pocuvaj ja mam tiez kotolnu sprav nasledujucu vec....
pozri si dobre do manualu a skontroluj si to aj na web stranke ci skutocne tvoja doska plne podporuje preskoty.
ja som ten cpu ziskal sposobom ze vyrobca udaval ze doska cpu jadro preskot nepodporuje velkosklad tvrdil ze nao.on kupil cpu a sel nestabilne topil ako svina
mohlo by to byt teoreticky dvoma sposobmi prvu je ze ti zle ukazuju cidla.
druha a to budew asi viac pravdepodobne ze doska nepodporuyje plne preskot.
aj ekd pise nemusi.
viem ze niektore dosky to maju uvadzane ale v skutocnosti nepacuju dobre.
npametam si uz c si to skusal dat na inu dosku ale ak hej a slo ti to ok tak chyba bude zrejme v podpore...
teoreticky by to mohlo pomoct ak prepalis bios ale.....ak uz od vyrobcu hapruje podpora neeim ci to bios pomoze.
posledna vec co mozes est spravit je dat povodne nastavenia bioosudaj vediet jak si dopadol
uplne naj by bolo zavolat do centraly vyrobcovi resp poslat mejl s tvojim prblemom....
ale skorej bude haprovat doska bud ako vravim nestiha takt t.j. ze ma maximum 3000 alebo to bude tou podporou
pozri si dobre do manualu a skontroluj si to aj na web stranke ci skutocne tvoja doska plne podporuje preskoty.
ja som ten cpu ziskal sposobom ze vyrobca udaval ze doska cpu jadro preskot nepodporuje velkosklad tvrdil ze nao.on kupil cpu a sel nestabilne topil ako svina
mohlo by to byt teoreticky dvoma sposobmi prvu je ze ti zle ukazuju cidla.
druha a to budew asi viac pravdepodobne ze doska nepodporuyje plne preskot.
aj ekd pise nemusi.
viem ze niektore dosky to maju uvadzane ale v skutocnosti nepacuju dobre.
npametam si uz c si to skusal dat na inu dosku ale ak hej a slo ti to ok tak chyba bude zrejme v podpore...
teoreticky by to mohlo pomoct ak prepalis bios ale.....ak uz od vyrobcu hapruje podpora neeim ci to bios pomoze.
posledna vec co mozes est spravit je dat povodne nastavenia bioosudaj vediet jak si dopadol
uplne naj by bolo zavolat do centraly vyrobcovi resp poslat mejl s tvojim prblemom....
ale skorej bude haprovat doska bud ako vravim nestiha takt t.j. ze ma maximum 3000 alebo to bude tou podporou
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Co tak skusit lepsie chladenie? Tie teploty su individualne kus od kusy v ako ktorej zostave atd...
Spoiler: ukázať
- lezgy
- Pokročilý používateľ
ak by mu zle merala doska teda cidla neukazoval by mu dobre ani tamten. ja si myslim ze je to tou doskou...trocha som bol staty ked som to pisal ale na to aky som bol sa to celkom dalo citat:))
vyskusaj chladic ale pochybujem ze ti vyriesi tvoj problem.akurat pojde na maximum a skoro sa zoderie....
skus u toho vyrobcu.ten chlapik mal tiez ABIT dosku...a nemal plnu podporu
vyskusaj chladic ale pochybujem ze ti vyriesi tvoj problem.akurat pojde na maximum a skoro sa zoderie....
- lezgy
- Pokročilý používateľ
ak by mu zle merala doska teda cidla neukazoval by mu dobre ani tamten. ja si myslim ze je to tou doskou...trocha som bol staty ked som to pisal ale na to aky som bol sa to celkom dalo citat:))
- lezgy
- Pokročilý používateľ
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Júl, 2006, 02:00
skus sa mrknut ci ti dolieha hlinik na procak
<MAINBOARD>: Gigabyte GA-P35-DS3L, <RAM>: Kingston DDR2 800Mhz, <CPU>: Intel Core 2 Duo E4600 2,4@3,0Ghz, FSB 800mhz@1333Mhz, 2MB Cache, <VGA>:Saphire ATI X1650PRO (Graficke prace), <HDD>: Hitachi 250Gb + WD 250Gb, <Mouse>: Intelli Mouse Explorer 3.0 + GelPad, <Sound>: EMU 1212M, <Power>: Tapco s5