GPU do starého pc

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
dendroid
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Re: GPU do starého pc

Príspevok od používateľa dendroid »

Okuliare si zober ty, prípadne si daj námahu a niečo si najprv vyhľadaj... Ukážeš mi, kde som ja tvrdil, že ju zoženie za 50 eur ? Poslal som link na aktuálne ponuky na bazosi. Ja vo svojom príspevku jasne vidím 60 eur, ale možno sa mýlim :facepalm: 70 eur je horná hranica, to môžem ja rovnako tvrdiť, že ju zoženie za 50 eur (čo som ale neurobil, aj keď ty s tvojimi okuliarmi máš asi problém rozoznať 5ku od 6ky). S tým zdrojom si asi robíš srandu, nekvalitný neznačkový zdroj by som neodporučil absolútne nikomu do žiadnej zostavy. Určite je rozumnejšie kúpiť si zdroj, ktorý využije aj do budúcnosti a kartu, ktorú využije tiež skôr, ako kupovať kartu, ktorú nevyužije a nechávať si nekvalitný zdroj, ktorý žiadnym komponentom neprospieva. Nehovoriac o tom, že môže so sebou jedného krásneho dňa zobrať celú zostavu. Ak to bude neskôr potrebovať, predá HD7770, zdroj si nechá a dokúpi si výkonnejšiu kartu.
Momentálne to už je jedno, píšem to len pre prípad, že by niekto v budúcnosti riešil podobný problém.

Návrat na "Nákupná poradňa"