Interny HDD

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
wepo
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 17. Apr, 2011, 15:25

Re: Interny HDD

Príspevok od používateľa wepo »

tak ako vravim mam WD caviar blue 5rokov v pc a stale ide.. iba sa spomalil, takže im dôverujme, a ako čítam príspevok od Turba tie seagate sa mi nepáčia, ta hlučnosť na WD mi nevadí, lebo pri pc som stále so slúchatkami :music: len som si pozeral daco o tom WD a narazil som na toto http://community.wd.com/t5/Desktop-Mobi ... d-p/658549
nedočital som to do konca ale ak dobre chapem tak WD predavalo blue ako blacky? .. :D
a čo som pozeral toshiby tak som na SK strankach velky vyber nenasiel, mne by bolo dobre napisat presne disk čo pude na hry mať 1TB, okolo 80€ +/- a bude držať aspon tych 5r ako tento stary :D, a díky za odpovede, :-) :-)
CPU: i5-4690K MB: MSI Z97 Gaming7 PSU: Seasonic 520W Bronze+ GPU: Gigabyte R9 270x 2GB
Ram: 8GB Crucial Ballistix sport 1866Mhz CL9 SSD: 120GB Samsung 840 Evo HDD: WD Caviar Blue 500GB
Monitor1: BenQ RL2455HM 24" Monitor2: HP ZR22w 21" Klávesnica: Ozone Strike - Cherry Black
Myš: Logitech G700
Používateľov profilový obrázok
zedolsi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2014, 13:24

Re: Interny HDD

Príspevok od používateľa zedolsi »

trošku sa votriem nech nezakladám zbytočnú tému ďalšiu (verím že to autorovi nebude vadiť ak áno hneď mažem ;) ) potrebujem len čisto na zálohu fotiek 2x3TB disky do RAIDu tam snáď WD Red budú vhodné nie?
BTW: moje 2x1TB WD green idú bez problémov denno denne už 4-5 rokov používané na všetko od hier, dáta.... dávnejšie aj na systém no na teraz už dlhšie na OS SSD ...
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)

Návrat na "Nákupná poradňa"