Takto . Nemas niekoko , kto by ti pozical board niekedy na skusku aj s botami ? Alebo este by si mohol vyskusat pozicat si to ako komplet. VeD uvidis.
A to oblecenie, co ja viem , podla mna su prave tie boty najhlavnejsie, lebo ich mas obute cely den . Ja uz som dvoje vystriedal a na Dalsiich urcite setrit nebudem. Potom nohavice , rukavice, bunda , ciapka , viazko , doska...
Pisal som to v poradi , v akom by som si ja dokupoval veci
Snowboardy
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
pozicovna je draha jak fras... grrrr.... ja som kupil jazdeny snowboard za 5000 aj s botami - doska rosignol s drevenym jadrom, burton viazanie (freestylove) a boty tusim northwave ale kupil som si boty znacky SP (povodna cena 6000Sk a manik mi ich predal za 2000Sk nejazdene ) ... a doteraz na tom jazdim a som max. max. spokojny
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
pocuj ak chces boardovat tak si MUSIS kupit vsetko, lebo jazdenie sa dost lisi na kazdej doske/viazani atd.
ak chces kvalitu tak sa pozeraj po doskach od 10 000 Sk (ja sam mam duotone uz sedem rokov a je stale super)
boty si kup DOST kvalitne 4500Sk cca
a viazanie si kup take klasicke. tie "moderne" su naprd..2500-3000Sk
najlepsi obchod na taketo veci je v poprade na hlavnej, neviem ako sa vola ale maju tam skvely vyber. do poga nechod tam je vsetko predrazene (aj v KE je pogo)
takze tak. hej a nezbudni na oblecenie VEEELMI dolezite. nedaj sa zlanarit farbou znackou ani nicim podobnym, potrebujes KVALITU. ak sa da pozri sa po goretexe ak nie tak skus z ponuky PROTEST maju celkom dobre izolacne parametre...a rukavice si kup co najlacnejsie. aj tak ich roztrhas na viazani
ak chces kvalitu tak sa pozeraj po doskach od 10 000 Sk (ja sam mam duotone uz sedem rokov a je stale super)
najlepsi obchod na taketo veci je v poprade na hlavnej, neviem ako sa vola ale maju tam skvely vyber. do poga nechod tam je vsetko predrazene (aj v KE je pogo)
takze tak. hej a nezbudni na oblecenie VEEELMI dolezite. nedaj sa zlanarit farbou znackou ani nicim podobnym, potrebujes KVALITU. ak sa da pozri sa po goretexe ak nie tak skus z ponuky PROTEST maju celkom dobre izolacne parametre...a rukavice si kup co najlacnejsie. aj tak ich roztrhas na viazani
- bmw_case
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 09. Jan, 2006, 02:00
mi ces nahovorit ze v malackach nemate obchody so sportom?!!! a keby aj do Ba to mas na skok,tak zober fotrovi kluce od auta ak nemas vlastne,abo minibajk (respect4 TOMAN ) a aupark,abo polus abo palace ,abo newem kde sa urcite najde.Najprv si kukni na nete kde su ake obchody. Jeden dobry je pri tatre,kamarat si tam kupoval nadobicko,vraj maju v pohode vyber a aj ceny. nespomeniem si uz ako sa ten shop vola.tusim agresor abo tak neako... newem..mc78 napísal:......no to je wsetko ...pekneee, ale ja som asi takyyyx 500 km od popraduu.........a nemaaam ani tolko peniaz.......
PC1: TOSHIBA QOSMIO F50 10M (8400,4gbDDR2,9600GT 512MB DDR3,500GB,15,4",1440x900)
PC2:CPU: Core2Duo E6750 / Gemini II+2*120mm fan / MB: Gigabyte P35 DS4 / RAM: 2x1024MB Geil Ultra 800Mhz CL4 / GPU:NVIDIA QUADRO FX1500 /
HDD: WD 500GB AAKS / Mechanika: LG GSA-H30N,SATA / Audio: GEMINi sound woofer 7.1 / Case: Gigabyte Aurora3D / Zdroj: Enermax Infinity 720W
Repro:Logitech Z-5500 digital / Logitech MX Revolution / Logitech MOMO racing / Logitech Alto / Logitech LX7
PC2:CPU: Core2Duo E6750 / Gemini II+2*120mm fan / MB: Gigabyte P35 DS4 / RAM: 2x1024MB Geil Ultra 800Mhz CL4 / GPU:NVIDIA QUADRO FX1500 /
HDD: WD 500GB AAKS / Mechanika: LG GSA-H30N,SATA / Audio: GEMINi sound woofer 7.1 / Case: Gigabyte Aurora3D / Zdroj: Enermax Infinity 720W
Repro:Logitech Z-5500 digital / Logitech MX Revolution / Logitech MOMO racing / Logitech Alto / Logitech LX7
- svist
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Apr, 2005, 20:00
diablik napísal:pocuj ak chces boardovat tak si MUSIS kupit vsetko, lebo jazdenie sa dost lisi na kazdej doske/viazani atd.
Dovolim si nesuhlasit. Na ucenie staci aj starsia doska , sak viem ako skoncila moja prva a dobre vieme, ze aj zaciatocnik bude skusat capovinky no
Ja by som na to siel takto :
- used doska (ale v dobrom stave)
- viazko (makke) used alebo new
- dobre boty !!!
- dobre nohavice (nemusia byt hneD)
Zvysok sa moze postupne dokupovat podla financi.
Barton a nieèo k tomu.
ticho, ticho a ešte ticho
ticho, ticho a ešte ticho